Nikon CoolPix AW130 - idealan za ljetne avanture!

15. lipnja 2015., pregleda: 23166, komentara 0, Ocjena (4) korisnika:

Tražite izdržljiv fotoaparat za ljeto, otporan na sve vremenske uvijete? Nikon Coolpix AW130 snima odlične fotografije i videozapise, a može zaroniti do 30 metara dubine, otporan je na padove s visine do 2 metra, te otporan na prašinu i hladnoću!

Naručite putem webshopa,
uz besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku!
 
Započnite kupnju!


Nikon Coolpix  AW130 možete koristiti do dubine određene certifikatom za ronjenje na otvorenom moru (Advanced Open Water), što znači do 30 m, bez korištenja dodatnog kućišta, a bez problema će podnijeti i ostale ekstremne situacije, poput udarce pri padu do 2 m, prašinu i hladnoću do -10 °C.

Ugrađena WiFi i NFC tehnologija omogućuju prebacivanje slika i videozapisa u trenu, pritiskom samo jednog gumba.

Ovaj fotoaparat nudi CMOS senzor slike sa 16 megapiksela s pozadinskim osvjetljenjem, što omogućuje postizanje sjajnih performansi i dobivanje slika punih jasnih detalja i niskog šuma, čak i kod podvodnog snimanja i pri slabom osvjetljenju.

Oštri, širokokutni 24-milimetarski NIKKOR objektiv s otvorom blende f/2,8 idealan je za snimanje podvodnih snimki ili snimki noćnih pejzaža, a 5x optički zum omogućuje jednostavno snimanje krupnih planova i može se proširiti do 10x zuma Dynamic Fine Zoom.Ugrađena podrška za GPS/GLONASS/QZSS bilježi točnu lokaciju snimanja, te pruža podatke o zemljopisnoj duljini i širini, a fotoaparat ima dodatno ugrađen i visinomjer, te dubinomjer - senzor tlaka omogućuje prikaz nadmorske visine ili dubine na zaslonu tijekom snimanja, a ta se očitanja mogu zabilježiti i na slikama.

Kao i većina Nikon fotoaparata, i model AW130 ima ugrađenu VR funkciju za smanjenje vibracija, što jamči oštre slike pri pomaku objektiva i elektroničkog VR-a koje kompenziraju podrhtavanje fotoaparata u aktivnim scenama ili pri zumiranju.

OLED zaslon veličine 7,5 cm/3,0 inča s 921 tisućom točaka omogućuje jasno i jednostavno kadriranje slike na velikom i oštrom zaslonu vrhunske vidljivosti, bez obzira na to, snimate li pri izravnom sunčevu svjetlu ili ispod površine vode u uvjetima slabog osvjetljenja.Nikon AW130 snima odlične fotografije i videozapise u Full HD rezoluciji (1080/60i), besprijekorno ujednačene, uz stereozvuk i minimalno zamućenje. Snimanje se pokreće dodirom samo jednog gumba.

AW130 dostupan je u 5 različitih boja: maskirna (Camouflage), crna, plava, narančasta i žuta.
 

Naručite putem webshopa,
uz besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku!
 

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: