Nikon D7100 proglašen najboljim fotoaparatom godine!

28. kolovoza 2013., pregleda: 492, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:Nikon je dobio prestižno priznanje na ovogodišnjoj dodjeli nagrada EISA, osvojivši nagradu za "Europski fotoaparat godine" za svoj Nikon D7100 D-SLR DX-formata! Ta je objava još jedan dodatak Nikonovu uspjehu u osvajanju nagrada na ovogodišnjoj dodjeli nagrada TIPA (Technical Image Press Association), na kojoj je Nikon D7100 osvojio nagradu za "Najbolji napredni D-SLR".

Marina Gurevich, voditelj proizvoda, Potrošački D-SLR, Nikon Europe, kaže: "Iznimno smo ponosni što smo primili tu važnu nagradu od EISA-e za naš D7100 DX formata za entuzijaste. Od plasiranja na tržište u veljači ove godine, taj fotoaparat dobiva izvrsne recenzije, za koje smatramo da su razlog impresivna razlučivost, profesionalni sustav automatskog fokusiranja u 51 točki i kombinacija moćnih značajki u izdržljivom kućištu."

Svake godine EISA (www.eisa.eu) nominira najbolju opremu iz različitih kategorija audiovizualnih proizvoda koji su se pojavili na tržištu Europe tijekom prethodnih 12 mjeseci. EISA prepoznaje proizvode koje će cijeniti kako entuzijasti tako i profesionalna publika, koji žele visoku kvalitetu i kreativne značajke. Nagrade koje odabiru paneli predstavljaju više od 50 prominentnih foto, video, audio časopisa, časopisa za kućna kina i mobilnu elektroniku iz do 20 europskih zemalja.

Suci EISA-e kažu: "D7100 trenutačno je perjanica Nikonove obitelji DX fotoaparata, a kombinira izvrsnu kvalitetu slike i napredne značajke. Njegov APS-C senzor dizajniran je bez optičkog niskopropusnog filtra, što nam omogućuje da u potpunosti iskoristimo prednosti razlučivosti 24,1 milijuna piksela, a da pritom nimalo ne gubimo na oštrini. Brzi sustav automatskog izoštravanja u 51 točki i kontinuirano snimanje velike brzine savršeni su za hvatanje akcije, dok pouzdani sustav za mjerenje osigurava dosljedno točnu ekspoziciju. Svijetlo optičko tražilo i oštri LCD zaslon omogućuju tradicionalno snimanje u razini oka i način snimanja "uživo". Snimatelji videozapisa cijenit će jasnu, nekomprimiranu HDMI snimku, koja se može snimiti izravno na vanjski uređaj za pohranu."

Kod nas je zasada dostupan u dvije varijante: samo tijelo ili KIT s 18-105VR objektivom.

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: