NIKON jesenska kolekcija

10. listopada 2011., pregleda: 517, komentara 0, Ocjena (4) korisnika:
Stigla je nova Nikon 2011. jesenska kolekcija: COOLPIX S100, COOLPIX S1200pj, COOLPIX P7100, COOLPIX AW100, COOLPIX S8200 i COOLPIX S6200. Pa krenimo redom s upoznavanjem...

NIKON COOLPIX S100
Elegantan fotoaparat s višedodirnim komandama. Savršena mješavina sofisticiranog dizajna i najsuvremenije tehnologije, COOLPIX S100 ima funkcije koje omogućuju jednostavno postizanje fantastičnih rezultata. Višedodirna upravljačka ploča trenutno reagira na dodir prstiju i tako omogućuje nevjerojatno intuitivan rad. OLED zaslon visoke razlučivosti reproducira svaki detalj svake snimke, uz impresivnu jasnoću, svjetlinu i reprodukciju boje.Izvrsne performanse pri svakom osvjetljenju omogućuje napredan CMOS senzor sa 16 megapiksela s pozadinskim osvjetljenjem, a inovativne funkcije kao što su 3D način snimanja omogućuju zabavno eksperimentiranje sa slikanjem svijeta oko vas.
NIKON COOLPIX S1200pj
Snimanje i dijeljenje vrhunskih slika jednostavno je sa svestranim fotoaparatom COOLPIX S1200pj. Opremljen ugrađenim projektorom kompatibilnim s iPhoneom i osobnim računalom, omogućuje projekciju fotografija i videozapisa pohranjenih na fotoaparatu, iPhoneu ili računalu na bilo koju ravnu površinu. Ovaj inovativni fotoaparat izuzetno kompaktnog i šarenog dizajna omogućuje snimanje slika vrijednih pokazivanja. Snimanje oštrih slika omogućeno je preciznim širokokutnim objektivom NIKKOR i senzorom slike sa 14 megapiksela. Raspon posebnih efekata omogućuje snimanje umjetničkih fotografija ili videozapisa te primjenu filtera na fotografije nakon što ih snimite, za jedinstvene rezultate koji izgledaju izvrsno kada se projiciraju na veliku površinu.
NIKON COOLPIX P7100
Fotoaparat COOLPIX P7100 odličan je kada na putovanje želite nositi malo opreme, ali da s njom imate potpuni nadzor nad svojim snimkama.
Veliki senzor slika od 10 megapiksela i brzi procesor za obradu slika omogućuje postizanje čistih, preciznih rezultata bilo da snimate s visokom ili niskom osjetljivošću.
Nagibni LCD zaslon omogućuje snimanje iz neuobičajenih kutova, a njegove napredne mogućnosti snimanja filmova uključuju mogućnost odabira i blokiranja vaše omiljene automatske ekspozicije.
NIKON COOLPIX AW100
Izrađen za snimanje aktivnosti na tlu ili pod vodom, fotoaparat COOLPIX AW100 spreman je za avanturu kad i vi. Ovaj je fotoaparat otporan na vodu, udarce i smrzavanje, te je zbog toga savršen za vaše aktivnosti - bilo zimi, ljeti, u proljeće ili jesen.
Ugrađeni GPS sustav, elektronički kompas i zemljopisna karta svijeta omogućuju vam da označite slike geooznakama, da se orijentirate u nepoznatim mjestima te da trasirate svoj itinerer kada ste na putovanju. Visokoosjetljivi CMOS senzor sa 16 megapiksela i poseban način rada pri slabom osvjetljenju zajedno omogućuju ostvarivanje nevjerojatnih rezultata pri jarkom suncu, po noći ili duboko pod morem.
NIKON COOLPIX S8200
Brz, snažan i precizan, fotoaparat COOLPIX S8200 kompaktan je i ima super-zum dovoljno oštar da točno snimi trenutak koji želite.
CMOS senzor sa 16 megapiksela s pozadinskim osvjetljenjem omogućuje postizanje vrhunskih rezultata, čak i pri slabom osvjetljenju. Objektiv NIKKOR sa 14x zumom sa širokokutnom pokrivenošću odličan je za udaljene ili panoramske snimke, kao i za slobodne portrete. Njegovo brzo pokretanje, brzo automatsko fokusiranje i način kontinuiranog snimanja omogućuju da uvijek snimite upravo ono što želite.
NIKON COOLPIX S6200
Džepni fotoaparat COOLPIX S6200 sa 16 megapiksela čini snimanje sjajnih fotografija jednostavnim.
Idealan ako ne znate gdje idete sutra, a ne želite ništa propustiti. Ovaj fotoaparat ima objektiv NIKKOR 10x super-zum koji snima sve od slobodnih portreta do ludih snimki benda - s kraja gledališta.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: