Nikon predstavio potpuno novu webstranicu!

1. lipnja 2013., pregleda: 237, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:Nakon što je izbacio nove modele fotoaparata (možete ih pogledati ovdje), Nikon Europe danas je najavio pokretanje svog novog web-mjesta – potpuno preoblikovanog u odnosu na svog prethodnika, a koje omogućuje praktičnu navigaciju proizvodima i sadrži nadahnjujuće slike zahvaljujući kojima će korisnici bolje shvatiti Nikonov svijet. Novo web-mjesto već je dostupno na 26 jezika za 36 tržišta širom Europe i Južne Afrike. Adresa je www.europe-nikon.com.

„Naše web-mjesto relevantni je izvor informacija o Nikonu – nakon pokretanja novih proizvoda promet se na njemu poveća na sedam do osam milijuna posjetitelja dnevno”, kaže Danielle Walsh, menadžer interaktivnog marketinga u tvrtki Nikon Europe. „Zato smo u potpunosti preoblikovali i obnovili web-mjesto kako bismo privukli najširu moguću publiku. Dakle, bez obzira na to istražujete li radi kupovine svog prvog kompaktnog fotoaparata ili ste već vrhunski profesionalni fotograf, novo web-mjesto omogućuje intuitivnu navigaciju do informacija koje želite pronaći.“

Novo web-mjesto omogućuje Nikonu dosljedniju prisutnost kao robne marke jer odražava vizualnu estetiku i dizajnerske značajke marketinške kampanje JA SAM Nikon, a njegovi posjetitelji mogu uživati u doživljaju bogatijem nego ikad prije.

Informacijama o proizvodima sada se može jednostavno pristupiti putem intuitivne navigacije pomoću jednostavnih alata za usporedbu i odabir proizvoda. Proizvodi se mogu usporediti pomoću funkcije „filtriranja“ i „sortiranja“, a ogledne slike i videozapisi s najvažnijim podacima od proizvoda daju posjetiteljima jasan pregled onog što se može postići pomoću odabranog fotoaparata.

Web-mjesto i dalje sadrži posebne odjeljke za servis i podršku, predstavnike medija i profesionalne fotografe.

Walsh dodaje: „U Nikonu smo usredotočeni na fotografiranje, fotografije, videozapise i likovnu umjetnost – pa naša nova službena prisutnost na internetu to odražava putem zanimljivog web-mjesta. Očekujemo da će posjetitelji našeg novog web-mjesta željeti provoditi više vremena u otkrivanju našeg svijeta nego ikad prije.”

Perfect Fools, digitalna agencija s uredima u Amsterdamu i Stockholmu odgovorna je za preoblikovanje web-mjesta tvrtke Nikon Europe. Potpuno je integrirano s Nikonovim kanalima društvenih medija, što uključuje facebook.com/IAMNikon i Nikonov blog.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: