Nova serija Harman/Kardon AV receivera

1. veljače 2012., pregleda: 384, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:

HARMAN International Industries predstavlja novu seriju audio/video receivera koji podržavaju HDMI v.1.4a i u potpunosti su kompatibilni s 3D tehnologijom, te se mogu spojiti na bilo koji TV ili video uređaj koji podržava 3D. Pored boljih vizualnih performansi, modeli AVR 158, AVR 165, AVR 265 i AVR 365 podržavaju i zaštićenu Harman Kardon obradu signala Logic 7, preko koje se postiže sveobuhvatan, bogat i snažan zvuk.

AVR 158 i AVR 165 savršeni su modeli za ljubitelje filma, TV-a i glazbe koji žele dostupan AVR uređaj s dobrim izborom funkcija. Audiofilima će se svidjeti to što receiveri pokreću 5.1-kanalne surround sustave i podržavaju najnovije Dolby True HD i DTS-HD Master Audio tehnike dekodiranja signala, čime se postiže maksimalna vjernost reprodukcije. Izvrsni kao početni AVR sustavi, i AVR 158 pruža dostatnu snagu sa 70 W pojačanja po kanalu, FM/AM tunerom, velikim izborom audio/video spojeva i tri HDMI ulaza.

Za sve one koji žele unaprijediti razinu svojih kućnih sustava, AVR 265 i AVR 365 imaju mogućnost pokretanja 7.1-kanalnih surround sustava i podržavaju najnoviju i najnapredniju tehnologiju. Oba modela podržavaju povezivanje na kućnu mrežu i streaming Internet radija ili glazbenih datoteka. Dodatne opcije uključuju Dolby Volume – regulaciju jakosti zvuka za kućno kino, čime se postiže ista jakost zvuka na svim kanalima, izvorima i sadržajima – te multizone opciju za audio reprodukciju u više prostorija. AVR 365 pruža 110 W snage po kanalu, reprodukciju datoteka preko USB ulaza i šest HDMI ulaza – s tim da AVR 265 isporučuje 90 W snage po kanalu i ima pet HDMI ulaza – tako da možete jednostavno uživati u svim oblicima zabave.„S obzirom na to da se cijena 3D TV i Blu-ray playera stalno smanjuje, veliki broj kupaca nadograđuje svoje TV uređaje i DVD playere i kupuje najnoviju dostupnu tehnologiju. Problem nastaje radi toga što AVR uređaji koji posjeduju nisu adekvatno opremljeni kako bi iskoristili sve značajke i prednosti 3D i Blu-ray formata“  - govori David Slump, Predsjednik Odjela za potrošače HARMAN grupacije. „Nova serija Harman Kardon AVR uređaja koristi najnovija tehnološka rješenja kako bi kupcima ponudili najbolji mogući doživljaj zvuka i slike, i to po dostupnim cijenama.“

Dizajn receivera je već prepoznatljiva kombinacija crnog i srebrnog, savršeno usklađen s postojećim Harman Kardon proizvodima i uređenjem doma. Receiveri imaju elegantno sučelje i jednostavni su za korištenje, svi su konektori označeni bojama, a daljinski upravljač se može programirati, tako da je maksimalno pojednostavljeno unošenje postavki i spajanje uređaja.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: