Novi cool gadget - iPod dock YAMAHA PDX-11

17. prosinca 2011., pregleda: 542, komentara 0, Ocjena (2) korisnika:Tijelo PDX-11 osmišljeno je u obliku oktogona kako bi pružilo stabilnost, čvrstoću i oku privlačan stil. Odaberite između četiri uočljive boje (crna, tamnoplava, zelena i bijela), od kojih je svaka naglašena i upotpunjena komplementarnom mrežastom rešetkom.Ovaj prijenosni, moćni zvučnički sustav pojačava Vašu kompresiranu glazbu, kako bi se uklopila u Vaš aktivan stil života. Uživajte u svojim najdražim melodijama kristalno jasnog zvuka kamo god pošli i gdje god se nalazite.

PDX-11 sadržava jedinstven dvosmjeran zvučnički sustav, upotpunjen snažnim niskotonskim zvučnikom promjera 10,5 cm, koji osigurava zvuk bogat moćnim niskim i zadivljujućim srednjim tonovima, uz prodoran visokotonac za ukupno bogatu i čistu reprodukciju.
Osmišljen i podešen od strane Yamahinih audio stručnjaka, ovaj sustav pruža izuzetno precizan bas, uz kristalno jasne visoke tonove.iPod dock PDX-11 je idealan suputnik i tulum u pokretu – savršen za upotrebu u svim okruženjima. Jednostavno ga uključite u struju ili uložite baterije u njega i povedite... na utakmicu, pecanje, druženje… gdje god želite. Čvrsta metalna drška osigurava sigurno nošenje ovog iznimno laganog i kompaktnog uređaja, a uz priloženo ležište za vaše iUređaje, dijeljenje Vaše glazbe nikad dosad nije bilo tako brzo i jednostavno!S uređajem dolazi i kompaktni daljinski upravljač, koji stane u svaki džep, za jednostavnije upravljanje.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: