Novi daljinski upravljač za novu LG Infinia LED LCD seriju televizora - Hillcrest Labs Freespace

30. kolovoza 2010., pregleda: 392, komentara 0, Ocjena (2) korisnika:

LG electronics je konačno službeno objavio kako će u odabranim modelima nove serije svojih Infinia 3D LED LCD televizora koristi ugrađeni Hillcrest Labsov patent za kontrolu sadržaja – Freespace. Radi se o zanimljivom dodatku koji za kontrolu sadržaja na ekranu koristi daljinski upravljač kojim se upravlja i pokretima. Odabir sadržaja uz Freespace djeluje gotovo identično kao i korištenje miša na računalu osim što se, umjesto mišem po stolu, sadržajem na ekranu upravlja RF daljinskim upravljačem po zraku. Iako novi modeli Infinia serije televizora nisu još dostupni u Europi LG je, zadovoljan komentarima i pozitivnim kritikama, najavio kako će Freespace tehnologiju koristiti i u drugim, postojećim i budućim proizvodima.

Novi upravljač od milja se naziva i čarobnim štapićem – Magic Wand, a LG je prvi veliki proizvođač televizora koji je prepoznao kvalitetu Freespace patenta i ugradio ga u svoju high end liniju televizora. Ugovorom potpisanim za globalno tržište zadovoljni su i LG i Hillcrest labs, a čini se kako će korisnici biti još zadovoljniji. Novi način kontroliranja sadržaja je inovativan, precizan i vrlo funkcionalan. Potreba za boljom kontrolom sadržaja pojavila se kada je Internet postao integralni dio novih televizora, a količina sadržaja koju je moguće prikazati postala gotovo neograničena.

U priloženom video isječku pogledajte kako izgleda kontrola sadržaja na televizoru koristeći Freespace tehnologiju.Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: