Novi držači za ultra tanke LED televizore od Vogels-a

28. rujna 2010., pregleda: 689, komentara 0, Ocjena (0) korisnika:

Vogels, jedan od najvećih svjetskih  proizvođača nosača za televizore, predstavio je novu seriju dizajniranu za nove ultra tanke LED televizore. Nova i gotovo nevidljiva, tanka, linija drži televizore vrlo blizu zidu ali ipak ostavlja dovoljno prostora za lak pristup kabelima i adekvatan prostor za cirkulaciju zraka.

Nova serija se sastoji od četiri veličine od koje jedna uključuje i daljinsku kontrolu. Svaka veličina namijenjena je najraširenijim veličinama ultra slim LED televizora u veličinama od 32 do 52 inča. Na svaki model u novoj, tankoj, seriji nosača može se  dodati Vogelsov EFA 8740/8741 pokrov za kablove kako bi ih maknuli od pogleda i dolazi sa doživotnom garancijom.

THIN RC 355 s daljinskim upravljanjem omogućuje pomicanje zaslona za do 20 stupnjeva desno ili lijevo i može se isprogramirati da zapamti najčešće korištene pozicije. Predstavljena cijena u Engleskoj kreće se oko 2,000.00 kuna.

THIN 345 FULL TURN & TILT omogućuje pomicanje i zakretanje za 90 stupnjeva od zida i 20 stupnjeva gore ili dolje. Udaljen je 3.5cm od zida i uključuje Vogelsov Cable Inlay System (CIS) za diskretno uklanjanje kablova od pogleda. Cijena u Engleskoj također je oko 2,000.00 kuna

THIN 315 TILT omogućuje pomicanje za 15 stupnjeva lijevo ili desno i udaljen je svega 2cm od zida. Cijena mu je oko 1,000.00 kuna.

THIN 205 FLAT udaljen je svega 1.5cm od zida i gotovo je nevidljiv oku. S ovim modelom nije moguće zakretanje te mu je cijena, također u Engleskoj, oko 800.00 kuna.

Svi predstavljeni modeli novi su na tržištu te se njihov dolazak uskoro očekuje i u Hrvatskoj. Cijene nosača u našoj trgovini objavit ćemo prilikom dolaska, a do tada možete pogledati dosadašnje serije i cijene ovih vrlo kvalitetnih i poznatih nosača.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: