Novi ekskluzivni FullHD 3D televizor iz Danske

19. svibnja 2011., pregleda: 706, komentara 0, Ocjena (2) korisnika:

Bang&Olufsen predstavio je vrhunski FullHD 3D televizor iz serije BeoVision 4Kultni danski proizvođač audio i video tehnologije, Bang&Olufsen, pridodao je svojoj BeoVision 4 obitelji novu 85 inčnu plazmu s podrškom za 3D. Ovaj televizor isporučuje stereoskopski 3D efekt u FullHD rezoluciji, osiguravajući tako potpun užitak za osobu koja gleda. Boje koje ovaj televizor prikazuje su vrlo uvjerljive i precizne, a pokreti potpuno glatki.

Inženjeri ove poznate danske kompanije ugradili su u novi uređaj i patentiranu Bang&Olufsen Automatic Color Management tehnologiju koja se brine da kvaliteta reprodukcije tijekom vremena ne pada. za vrhunski zvuk zadužen je središnje postavljeni zvučnik iz serije BeoLab 10. Zvučnik u potpunosti iskorištava patentiranu tehnologiju nazvanu Bang&Olufsen Acoustic Lens Technology koja može raspršiti zvuk na 180° stupnjeva širine kroz cijeli prostor.

Još jedna stvar koja ovaj televizor razlikuje od konkurencije je posebno postolje na koje je montoran, a kojim seupravlja pritiskom na jednu tipku. Kada ga uključite, postolje podiže uređaj na unaprijed određenu visinu, a zvučnik se pojavljuje ispod ekrana. Očekuje se da će ovaj će vrhunski i nadasve ekskluzivni televizor, kada uskoro izađe na tržište, stajati nevjerojatnih 85,000 dolara; čak 1000 dolara po inču dijagonale...


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: