Novi ljepotani iz Pentaxa za prave avanturiste - WG1 i WG1 GPS

12. svibnja 2011., pregleda: 631, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:

Volite roniti, ali do sada se niste usudili svoj skupocjeni fotoaparat uroniti u vodu? Penjete se po stijenama, ali nemate još ni jednu sliku iz akcije, jer se bojite da će fotoaparat završiti u tisuću komada? Pentax se pobrinuo da ti strahovi budu stvar prošlosti. Pripremite se za prave pustolovine u svim uvjetima s novim Pentax Optio WG-1 modelima - fotoaparatima nove generacije koji su čvršći, pametniji i otporniji na vremenske uvjete nego ikada do sada.

Fotoaparat Pentax WG1 GPSOva dva modela, WG-1 i WG-1 GPS, čvršći su čak i od Pentax W90 fotoaparata, dosadašnjeg predstavnika u klasi. Dizajnirani su kako bi bez problema mogli ostati neoštećeni pod pritiskom od 100 kilograma ili pri padu s visine od metar i pol. Nadalje, bez problema mogu vrlo kvalitetno obavljati posao u dubinama i do 10 metara, hladnoćama do -10°C ili čak u vrlo prašnjavim i prljavim uvjetima. U svim tim situacijama, ovi su fotoaparati u stanju snimati HD video rezolucije do 720p. A da je ovaj fotoaparat u potpunosti namijenjen pustolovnim dušama dokazuje i to što se u paketu nalazi i posebna vezica s karabinom, kako biste ga mogli osigurati od ispadanja u opasnijim situacijama.

Fotoaparat opremljen GPS lokatorom

Kao što i samo ime govori, ovo su dva jednaka fotoaparata, osim što je WG-1 GPS opremljen i GPS lokatorom, pa ćete od sada moći označiti svoje fotke prema mjestu gdje su snimljene, a kasnije locirati pozicije na nekoj od interaktivnih karata poput Google Eartha, FlickR, Picasa, i tako dalje. Više nikada se nećete morati prisjećati gdje se nešto dogodilo - prepustite Pentax WG-1 GPS fotoaparatu da o tome vodi računa.

Sačuvajte svoje dragocjene trenutke i nezaboravne avanture s Pentax WG-1 ili WG-1 GPS fotoaparatima.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: