Novi modeli AKG slušalica: K 551, K 618 DJ i K 619 DJ!

10. studenog 2012., pregleda: 392, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:

Harman je predstavio 3 nova modela AKG slušalica: naglavne K551 koje su kombinacija vrhunskog Hi-Fi zvuka i luksuznog dizajna, te 2 profesionalna DJ modela K618DJ i K619DJ.

AKG K551 slušalice dizajnirane su za duža slušanja glazbe. Dizajn jastučića omogućava dinamičke ekstreme kako bi ljubitelji glazbe mogli biti okruženi zvukom bez ometanja osoba oko sebe, a njihova tehnologija Proprietary Real Image Engineering (PRIE) stavlja slušatelja u centar događanja precizno reproducirajući zvuk s realističnom impresijom širine, udaljenosti i dubine.

"AKG K551 slušalice kombiniraju AKG poznatu kvalitetu zvuka s prekrasnim novim dizajnom, koji je ujedno i markantnim izgledom, ali luksuzno ugodno. Reprodukcija zvuka je toliko autentična da ćete se osjećati kao da ste u središtu akcije" rekao je Sachin Lawande, izvršni dopredsjednik, glavni tehnološki direktor i supredsjednik, Lifestyle i Infotainment odjela Harmana

Slušalice dolaze s 3.5 mm konektorom za pametne telefon, tablete i druge prijenosne uređaje i 6.3 mm konektorom za kućne audio/video receivere. Raspoložive su u Black-Silver i White varijanti.

AKG K618DJ i K619DJ su novi modeli Harmanove serije slušalica namijenjenih DJ profesionalcima. Glavna prednost AKG K618DJ je zavidan komfor i visoka kvaliteta zvuka. Vrlo su lagane i ugodne i uz visoku SPL mogućnost pružaju vrlo kvalitetan zvuk, čak i pri niskim glasnoćama.

Dizajn slušalica podsjeća na vinilne ploče, čineći slušalice vrlo modernima, a oba modela imaju 3D mehanizam sklapanja kako bi zauzele manje prostora te su zbog toga idealne za putovanja.

AKG K619DJ kao dodatak ima mikrofon i kontrolu glasnoće zvuka, pa ako ih koristite sa svojim pametnim telefonom, više ne morate skidati slušalice kako bi odgovorili na poziv. Dostupne su u više boja: Blue, Orange, Red, Pink i Green.

"AKG K618DJ i K619DJ slušalice nude vrhunsku kvalitetu zvuka, udobno nošenje i inovativan dizajn" rekao je Sachin Lawande, izvršni dopredsjednik, glavni tehnološki direktor i supredsjednik, Lifestyle i Infotainment odjela Harmana. "One isporučuju profesionalnu izvedbu koju očekujete od AKG branda koji glazbenici, pjevači, producenti i audio inženjeri odabiru opet i opet već više od 60 godina."

Oba modela imaju 3.5 mm konektor za spajanje, ali uz slušalice dolazi i konverter na 6.3 mm konektor.

Cjelokupnu ponudu AKG slušalica, možete pogledati ovdje. Za sve ostale informacije, molimo da nas kontaktirate. 
Izvor: www.hifimedia.hr

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: