Novi Philips Ambilight modeli

29. svibnja 2009., pregleda: 2969, komentara 0, Ocjena (12) korisnika:

Philips je predstavio najnoviju seriju opremljenu Ambilight tehnologijom pod brojem 9604, za koju tvrde da ima "najbolju HD TV sliku na tržištu". Za sada je raspoloživa u dvije dijagonale i to 32 i 37 inča.

"Kvaliteta slike kod obe dijagonale je iznomna zahvaljujući Philipsovom najsnažnijem procesoru, Pixel Plus HD engine iz 2009." tvrde u tvornici uz nastavak da "povećani kontrast i najveća svjetlosna emisija su dostupni zahvaljujući novoj Perfect Contrast tehnologiji."

U prijamnik je ugrađena najnoviji Philips Ambilight Spectra 2 sustav koji jamči dublje iskustvo gledanja jer sada još vjernije prenosi sliku sa ekrana na zid iza njega. Od ostalih novih tehnologija ugrađenih u ove prijemnike izdvojili bi Perfect Pixel HD engine koji procesira 500 milijuna piksela u sekundi i smanjuje šum na slici bez obzira na izvor signala, snažna Perfect Color 17-bit Colour Booster tehnologija te Perfect Natural Motion za oštriji prikaz objekata. Uz to na raspoloaganju je i NetTV tehnologija koja vam omogućava bežično spajanje na internet te korištenje istog uz pomoć daljinskog upravljača.

Oba prijemnika su dostupna u našoj trgovini. 32PFL9604 i 37PFL9604
Tagovi - philips - hdtv

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: