Novi proizvodi Yamahe - 2. dio

19. svibnja 2009., pregleda: 555, komentara 0, Ocjena (3) korisnika:

Prošli tjedan je Yamaha odršala konferenciju za novinare sa ciljem predstavljanja novih proizvoda za 2009. Kako bi dokazali da su i dalje vodeći inovatori na tržištu predstavili su nove višekanalne recievere, nekolicinu novih hi-fi komponenti, high-end Soavo zvučnike i nove PDX/TSX iPod dockove.

Nova Portable Player Docks (PDX) serija je prva te vrste u Yamahinom asortimanu čime planiraju uzeti dio kolača na tržištu prijenosnih reproduktora. Novi PDX-30 i PDX-50 isporučuju snagu od 15W i dostupni su u crnoj, plavoj, sivoj i rozoj boji.
Također su najavljena dva nova desktop Audio sistema pod nazivima TSX-120 i TSX-130 snage 15W, te sa memorijom za 30 radijskih postaja. Kučište je crne ili bijele boje sa gornoj stranicom izrađenom od drveta.

Yamaha PDX-30


Prenosivi reproduktor za iPod velike snage, originalnim Yamahinin pojačalom niskih šumova i distorzije, dostupan odmah.


Yamaha PDX-50


Prijenosni reproduktor koji je moguće kontorlirati putem iPoda koristeći Yamahinu Air Wired tehnologiju za slanje nekompresiranih podataka (Linear PCM transmisija) čime nema gubitka signala ili kašnjenja zvuka. Dostupan odmah.


Yamaha TSX-120


Svestran Audio sistem sa iPod dockom, upravljanjem iPodom daljinskim upravljačem, iPod punjačem tijekom korištenja ili standby moda, FM/DAB radio sa memorijom za 30 stanica, dva alarma, sleep&snooze funkcijom. Dostupan odmah u crnoj ili bijeloj boji sa gronjom straicom izrađenom od drveta.


Yamaha TSX-130Sve u jednom uređaj sa visokom kvalitetom zvuka i snažnim bassom objedinjuje iPod dock, upravljanje iPodom putem daljinskog upravljača, punjača iPoda, FM/DAB radija sa memorijom za 30 stanica, četiri DSP moda, budilicom sa dva alarma i sleep&snooze funkcijom. Dostupan odmah u crnoj ili bijeloj boji sa gronjom straicom izrađenom od drveta.


 

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: