Novi Sharp LED LCD

21. rujna 2009., pregleda: 578, komentara 0, Ocjena (0) korisnika:

Sharp Electronics je najavio novu seriju AQUOS LED LCD TV prijamnika. Štedljivi energijom, LE600 i LE 700 su namjenjeni komercijalnoj upotrebi, te se očekuje da će biti korišteni i za digital sinage i multimedijalne aplikacije. Ovi FullHD prijamnici koriste novorazvijeni X-Gen panel sa naprednom kontrolom piksela za što vjerniju reprodukciju crne boje.

Helen Sheldrake, voditelj prodaje komercijalnih proizvoda za Veliku Britaniju objašnjava: "Dok Sharp AQUOS LCD paneli su uvijek bili popularni u komercijalnim instalacijama vjerujemo da novi raspon LED prijamnika će oduševiti svakoga tko ga vidi. To vjerujemo jer LED osvjetljenje cijelog ekrana omogućava besprimjernu kvalitetu slike i enegretski štedljiv rad sa svjetlijom bijelom i tamnijom crnom."

LE600 će biti dostupan u 32, 40 i 46 inča dijagonale, dok će LE700 imati još u ponudi i 52 inča. Ove serije će koristiti Sharpov novi FullHD 1080p X-Gen LCD panel koji će se proizvoditi u prvoj LCD tvornici 10-te generacije.

LE700 prikazuje sliku koristeći 100Hz tehnologiju i vrijeme odaziva od 4ms. Impresivnih 176 stupnjeva vidljivosti, vjerna reprodukcija boja koje su još svjetlije i življe su samo neke od prednosti novog panela.

 

 

Tagovi - sharp - lcd

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: