Novo Denon stereo pojačalo i CD reproduktor

2. lipnja 2009., pregleda: 624, komentara 0, Ocjena (4) korisnika:

Denon je lansirao nove osnovne modele AV pojačala i CD reproduktora.
Oba proizvoda se proizvode u premium srebrnoj i crnoj boji.

PMA-510AE Stereo pojačalo

Stereo pojačalo koristi High-Current-Single-Push-Pull strujnu tehnologiju koja dopušta veću preciznost i detalje prilikom reprodukcije glazbe. Ugrađen je i relejni preklopnik koji sadrži neaktivan plin koji sprječava pojave u zvuku koje negativno utječu na signal sa CD ili drugih ulaza.

PMA-510AE se sastoji od bloka kondenzatora velikog kapaciteta koji se brine za oprskrbu strujom, visoko kvalitetnih karbonskih otpornika i visoko kvalitetnih kondenzatora za kvalitetan zvuk. Svaki pojedinačni sklop je podešen kako bi finalni proizvod vjerno reproducirao zvuk. Kako bi pojednostavnili upravljanje na daljinski upravljač su ugrađene kontrole Denonovog CD reproduktora. Originalni prospekt (pdf)  DCD-510AE CD reproduktor

U DCD-510AE je ugrađena široka paleta audio tehnologije koju je Denon razvijao i usavršio tijekom godina. Uzorci digitalnih sklopova su ciljano dizajnirani kako bi pružili maksimalnu zaštitu od neželjenog zračenja i omogućili malu impedanciju.

Novi CD reproduktor koristi visoko precizni 24-bitni/192 kHz-ni konverter, na zaslon ispisuje naziv skladbi i izvođača u dva reda, te reproducira zapise sa CD-R/RW medija i MP3/WMA datoteke. Originalni prospekt (pdf)  
Tagovi - denon - receiver - pojačalo - pma-510ae - cd reproduktor

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: