Novo u ponudi - Beyerdynamic

27. prosinca 2010., pregleda: 313, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:

Budući da je Eugen Beyer elektrotehnička tvornica osnovana 1924, beyerdynamic je sinonim njemačke visoke tehnologije u profesionalnom audio elektroničkom sektoru.

Do današnjeg dana, Eugen Beyer-ovi nasljednici osjećaju obavezu prema tradiciji kompanije i vizionarstvu osnivača, da nastave slijediti postavljene vrijednosti. Tehnološki napredak, stalne inovacije i maksimalna kvalitetu standarda osigurava kompaniji vodstvo na području zvučne tehnologije širom svijeta. Osamdeset i pet godina nakon svog osnivanja, beyerdynamic još uvijek razvija slušalice i mikrofone u Njemačkoj, koji su pažljivo rukom izrađeni u Heilbronnu. Svaki od proizvoda sadrži istinsku strast i know-how za izvrstan zvučni doživljaj.


Trenutno beyerdynamic asortiman obuhvaća, pored mikrofona i audio slušalice, slušalice za TV komentatore i pilote, kao i konferencijske sustave i tumačenja objekata. Najnovija otkrića inženjera uključuje proizvode za 5.1-kanalni surround zvuk integriran u high-tech slušalice, u svijetu jedinstveni bežični konferencijski sustav Revoluto, high-end slušalice s digitalnim eliminiranjem buke, individualno proizvedene slušalice za iPod korisnike i Premium Slušalice s Tesla tehnologijom.Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: