Novo u ponudi: CULMANN

9. studenog 2012., pregleda: 273, komentara 0, Ocjena (0) korisnika:Već više od 40 godina ime Cullmann predstavlja sinonim za kontinuirani razvoj, kvalitetu, sigurnost i praktičnost proizvoda koji uključuju torbe, ruksake, ali stative te ostalu foto i video opremu. U vlastitoj tvornici u Langenzennu, tim stručnjaka brine se da svaki proizvod zadovolji visoke standarde kvalitete i zahtjeve kupaca. Od sada, visoko kvalitetne stative možete pronaći i u AVmaxu.

Cullmann proizvodi od svojih početaka imaju reputaciju kvalitete i izdržljivosti, a koja sada već traje 40 godina. Kvaliteta izrade je rezultat naprednog inženjeringa i procesa izrade, a u velikoj mjeri je rezultat upotrebe najfinijih materijala. Proizvodi su ciljanog dizajna, visoke kvalitete, robusni, a opet lagani kako bi omogućili potpunu pokretljivost i prilagodljivost prilikom fotografiranja, u svakoj situaciji i pri svakom vremenu. Brojne nagrade potvrđuju rezultate inovacija i kvalitete te se kupci s povjerenjem mogu osloniti na Cullmann proizvode. S jasno definiranom ponudom stativa, glavi stativa, torbi te foto i video opreme, fotografi se mogu koncentrirati na ono najvažnije: slijedeću fotografiju!!!

Cjelokupnu ponudu CULLMANN stativa možete pogledati ovdje.

Za sve ostale informacije, kao i za ostalu foto i video opremu, molimo da nas kontaktirate na mail adresu prodaja@avmax.hr ili telefonom na broj 01/37 51 710.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: