Novo u ponudi: MARANTZ

15. listopada 2012., pregleda: 307, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:


Malo se imena u svijetu high-end audia može pohvaliti poviješću kao Marantz.

U 2013. tvrtka će slaviti svoj 60. rođendan. Da biste shvatili kako je organizacija zadržala takav jedinstven položaj u srcima i umovima audiofila, kao i čovjek na ulici - moramo ući u trag tvrtke, korijene, natrag u zoru snimljene glazbene industrije ...

Sve je počelo u 1948, kada je Columbia Broadcasting System (DZS) predstavio prvi mono LP vinil zapis i izazvao interes javnosti u kvaliteti reprodukcije glazbe. Jedan od onih koji su bili pogođen bio je ljubitelj glazbe, samostalni grafički umjetnik i amaterski glazbenik Saul Bernard Marantz, rođeni Njujorčanin rođen 1911. Nezadovoljan opremom dostupnom u to vrijeme, Saul je proveo mnoge sate u svom podrumu u izgradnji pojačala koja bi reproducirala kolekciju ploča koje je njegovao.

U ranim danima, LP ploča je patila od nedosljedne karakteristike snimanja, što je bio glavni izvor Marantzove zabrinutosti, tako da je 1952. godine stvorio ono što je za to vrijeme bilo revolucionarno - pretpojačalo. Bilo je opremljeno sa svim equalizer opcijama potrebnim za obradu varirajućih karakteristika snimanja i odmah je postao omiljen među njegovim prijateljima. Nazvao ga je 'Audio Consolette', i njegova supruga ga je uvjerila da prodaju 100 kompleta, ali u roku od godinu dana zaostatka knjiga naloga je narasla na više od 400 jedinica.

Kao što danas proizvodi nude više funkcionalnosti nego ikad i potrošači zahtijevaju sve veću raznolikost dizajna, ključni čimbenik u zadovoljavanju potreba potrošača je prodavač. Zato Marantz pažljivo odabire svoje dealere kako bi se osiguralo da se kvaliteta usluga koje pružaju odgovara kvaliteti Marantz proizvoda. Marantz trgovac mora zadovoljiti stroge zahtjeve glede demonstracije objekata i izgleda prije negoli se Marantz proizvodi mogu prodati.

Na fronti proizvoda, Marantz nudi dvije glavne kategorije. "The Range" je poznat po  tome što nudi najviše fleksibilne opcije sustava, zamislive za svaki stil života. Na samom high-end-u "Premium Series" jamči Hi-Fi čistuncima konačno iskustvo slušanja. Dodatne kategorije proizvoda su razvijene tijekom godina, kao što su 'The Reference' modeli, vjerno reproducirajući sa stajališta purista sve glazbene emocije. Konačno, 'Ken Ishiwata' modeli nude neusporedive kvalitete. Kao daroviti audio dizajner Ken vjeruje da reprodukcija zvuka treba dirati slušatelja na način koji niti jedan drugi osjećaj ne može. Njegov osobni potpis na Marantz proizvodu je znak beskompromisno visoke vjernosti.

Našu ponudu Marantz proizvoda možete pogledati ovdje.

Ukoliko neki proizvod ne možete naći na našim stranicama ili trebate dodatne informacije o proizvodu, molimo Vas da nas kontaktirate.

 

 

Izvor: www.sonusart.hr

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: