NOVO U PONUDI: Wharfedale zvučnici

26. ožujka 2013., pregleda: 5084Niste spremni na kompromise? Za sve one koji ne žele birati između vrhunskog zvuka i dobre cijene, uvrstili smo u našu ponudu i odlične zvučnike tvrtke Wharfedale!

Savršen zvučnik bi morao zvučati kao da ste u studiju ili kao da ste na koncertu gdje je glazba snimana. Zvuk bi trebao biti detaljan, suptilan i točan, a povrh svega realan. Zvučnici koji zadovoljavaju navedene kriterije, su vrhunski zvučnici. Odabirom Wharfedale zvučnika dobiti ćete vrhunsku kvalitetu zvuka tvrtke koja je na samom vrhu audio industrije već više od 80 godina.

Već gotovo 30 godina, slavna Diamond serija zvučnika postavlja visoko ljestvicu u području Hi-Fi zvuka, te osvaja mnoge nagrade i priznanja diljem svijeta. Danas, s novom Diamond 10 serijom, Wharfedale ponovo podiže ljestvicu nudeći korisnicima cjenovno pristupačne a istovremeno vrhunske Hi-Fi zvučnike.

Najnovija evolucija ovih klasičnih zvučnika, temelji se na iskustvu i nadovezuje na nagrađivanu predhodnu seriju, uz mnoga poboljšanja. Rezultat je svjež, prostran, fokusiran i dinamičan zvuk. Pridodajmo ovome i prekrasan vizualan dojam - elegantno zakrivljena kučišta koja dolaze u 6 finisha, postaje jasno - nova Diamond 10 serija je još jedan sjajan dragulj u Wharfedale kruni.

EVO 2 serija je rezultat preko 75 godina iskustva i proizvodnje savršenstva. Najfiniji materijali i završne obrade pretvorili su jedne od njihovih najprodavanijih zvučnika, u zadivljujući središnji dio svakog pravog kućnog Hi-Fi sustava. Također, jedna od posebnosti jest što su izrađeni od pravog orahovog drveta.

 

Cijelokupnu Whafedale ponudu pretražite ovdje.

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate.