Novost iz Yamahe: RX-V 73 serija

27. rujna 2012., pregleda: 616, komentara 0, Ocjena (0) korisnika:

Yamahina RX-V 73 serija višekanalnih receivera od svoje pojave na tržištu unijela je pravu pomutnju među konkurencijom. Naime, malo tko je očekivao da će već početni modeli u seriji pružiti zavidne performanse dostojne daleko skupljih uređaja, ali i da će sadržavati sve napredne funkcije kakve se očekuju od današnjih AV receivera. Pa krenimo redom s upoznavanjem:


Yamaha RX-V 373 (5.1)
     
AV radio-pojačalo nove generacije snage 100 W po kanalu vrhunsko je rješenje za centralnu multimedijalnu jedinicu u svakom domu,uređaj podržava 3D i nove HD-Audio formate. Ono što će razveseliti naše ekološki osviještene korisnike je ECO-MODE čijim uključivanjem RX-V 373 troši 20% manje električne energije,Y-PAO mikrofon za kalibraciju zvuka dio je standardne opreme a novost je USB priključak za iPod/iPhone i 192 kHz/24-bit Burr Brown konverter za sve kanale. Raspoloživ u crnoj i titan boji. Za detalje kliknite ovdje.


 


Yamaha RX-V 473 (5.1)
     
Novo Yamahino AV radio pojačalo RX-V 473 (5.1) uz USB priključak, 4 HDMI ulaza, ECO mode za štednju energije i nove HD Audio dekodere po prvi puta u ovom cjenovnom razredu imamo Network konekciju (mrežni priključak) za Internet radio i mogućnost kontroliranja RX-V 473 preko Vašeg iPhona, iPoda, iPada ili Android smartphonea. Vlasnike iPhona, iPod toucha i iPada razveselit će da podržava AirPlay konekciju za bežičnu reprodukciju glazbe i 3D audio preko HDMI konekcije. Novost je YPAO-S.R.C. mikrofon za kalibraciju u više točaka koji će podesiti zvučnu sliku bez obzira na oblik i raspored Vaše prostorije a snagom od 115 W i ugrađenim Burr-brown 192 kHz/24-bit DAC-om za sve kanale zadovoljit će i zahtjevnije korisnike. Raspoloživ u crnoj i titan boji. Za detalje kliknite ovdje.


Yamaha RX-V 573 (7.1)

     
Novo Yamahino AV radio pojačalo snage 115 wata po kanalu s usb priključkom za i-Pod/i-Phone/i-Pad, Network konekcijom, AirPlay tehnologijom, YPAO mikrofonom za kalibraciju, ECO mode-om i dodatnim opcijama...RXV 573 podržava nove HD Audio formate a novost je druga (B zona). Vrhunska kvaliteta reprodukcije u stereo modu i Burr-Brown konverter naići će na mnoge poklonike koji žele AV radio pojačalo koje osim DSP surround-a ima kvalitetan stereo. Raspoloživ u crnoj i titan boji. Za detalje kliknite ovdje.Kompletnu ponudu Yamaha AV receivera pogledajte ovdje.

Izvor: http://europe.yamaha.com/

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: