O nama


AVmax - audio video online trgovina predstavlja katalog maloprodajnog asortimana tvrtke AVR d.o.o.
Trgovina je otvorena 2002. godine u cilju povećanja transparentnosti informacija te kvalitete i efikasnosti poslovanja. U skladu sa poslovanjem tvrtke, online trgovina je specijalizirana za područje potrošačke digitalne audio-video opreme gdje je zastupljeno više od tridesetak renomiranih svjetskih proizvođača i vodećih tvrtki u primjeni novih tehnologija.

Povijest

Audio-video online trgovina jedna je od začetnika hrvatskog e-commerce poslovanja. Konstantnim širenjem ponude, ulaganjem u logistiku i stručno osoblje postignut je izuzetno visok nivo kvalitete usluge i podrške korisnicima. Cilj je ponuditi specijalizirani i iznimno široki spektar audio-video proizvođača i proizvoda na jednom mjestu. 2004. godine modernizacijom aplikacije i baze podataka stvoreni su preduvjeti za daljnji razvoj usmjeren prema specifičnim potrebama audio-video proizvoda. Uvedeni su detaljni opisi tehničkih karakteristika te mogućnost njihove usporedbe čime se povećala preglednost i ubrzalo pronalaženje proizvoda željenih karakteristika. U suradnji sa tvrtkom T-com aplikacija je usklađena sa PayWay sustavom za online autorizaciju kreditnih kartica. Daljni razvoj je rezultirao kompletnim preuređenjem aplikacije 2008. godine u skladu sa modernim web 2.0 standardima.

Misija i Vizija

Naša misija je pružiti kompletno rješenje korisnicima i partnerima. Od pomoći pri odabiru odgovarajuće opreme do montaže, spajanja opreme i edukacije. Nastojimo pružiti usluge i rješenja najviše kvalitete te našim korisnicima isporučiti dodatnu vrijednost koja zavređuje poštovanje i vjernost. Vizija, strategija i ciljevi zasnivaju se na našim vrijednostima i uvjerenjima: kvaliteta, transparentnost, servis, fleksibilnost, etika te usmjerenje prema cilju i rezultatu. AVR ulaže konstantne napore u očuvanje kvalitete usluge te učvršćivanje pozicije jedne od najvećih i najinformativnijih online trgovina u Hrvatskoj.  

Djelatnosti tvrtke

Uvoz-izvoz robe
Zastupanje inozemnih tvrtki
Kupnja i prodaja robe
Obavljanje trgovačkog posredovanja
Pružanje usluga iznajmljivanja i montaže tehničke opreme
Proizvodnja televizijskih prijamnika, radioprijamnika, aparata za snimanje i reprodukciju zvuka i slike


Osnovni podaci
 
Naziv:  AVR d.o.o. za trgovinu, proizvodnju i usluge.
Adresa:  Radnička cesta 1a, 10000 Zagreb, Hrvatska
OIB:  79612787745
Porezni broj:  1688910
Telefon:  +385 1 3750 480
Fax:  +385 1 3751 711