Odličan novi AV receiver na tržištu - Harman Kardon AVR 70

30. listopada 2012., pregleda: 690, komentara 0, Ocjena (0) korisnika:Na tržište je stigao novi Harman Kardon surround receiver oznake AVR 70 koji je zadržao gotovo identičan izgled kao i modeli iz prethodne serije. Jednostavnih i glatkih linija, s minimalnim brojem funkcijskih tipki, velikim čitljivim Dot-matrix displejem i upečatljivom plavkastim osvjetljenjem okrugle izlazne kontrole za zvuk, Harman Kardon će sigurno privući kupce kojima je bitan i izgled uređaja.

Kao i većina današnjih modernih surround receiver AVR 70 je potpuno spreman za reprodukciju bilo kojeg AV sadržaja. AVR 70 je 5.1 kanalni surround receiver, koji ima ugrađene sve najbolje surround dekodere, od kojih se posebno ističe visoko kvalitetni Dolby® TrueHD i DTS-HD Master Audio. Ugrađeno višekanalno pojačalo ima snagu od 75 W na 6 Ohma, što će biti sasvim dovoljno za veliku većinu zvučničkih kutija na tržištu.

Receiver je u potpunosti spreman primiti i 3D video signal s Blu-ray i propustiti ga kroz sebe, bez imalo degradacije originalne slike. Od priključaka treba izdvojiti tri HDMI verzije 1.4 i jedan prednji USB priključak, kroz koji je moguće reproducirati MP3 i WMA audio datoteke.

Kao opciju Harman Kardon nudi BTA 10 Bluetooth adapter za spajanje i reprodukciju sadržaja s pametnih telefona ili tableta. BTA 10 koristi bežično povezivanje Bluetooth verzije 3.0, s A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) i promjenjivim Bit Rate ("EBR") tehnologijama.

Ostale Harman Kardon proizvode možete pogledati ovdje.

 

Izvor: www.hifimedia.hr

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: