Odlične nove sportske slušalice - Yurbuds by JBL!

20. siječnja 2015., pregleda: 874, komentara 0, Ocjena (3) korisnika:Predstavljamo
Yurbuds by JBL, odlične, nove sportske slušalice na tržištu, koje neće opteretiti Vaš budžet, a dolaze uz garanciju da Vam nikada neće ispasti iz uha ili ga ozlijediti!

Poznati brand Yurbuds ostvario je suradnju s JBL-om, te na tržište lansirao nove modele sportskih slušalica, čije se cijene kreću od 160 do 800 kuna. Sama tvrtka postoji od 2008. godine, a osnovali su ju upravo sportaši - Seth Burgett, aktivni triatlonac i Richard Daniels, maratonac, s jednom željom - dizajnirati i proizvesti slušalice koje će zadovoljiti sve potrebe sportaša. Vlastito iskustvo i znanje, usmjerili su u proizvodnju idealnih slušalica s naglaskom na ergonomiju, performanse i dizajn.

Pod sloganom 'DEVELOPED BY ATHLETES FOR ATHLETES™' Yurbuds slušalice nude:

TWISTLOCK® TECHNOLOGY
Twistlock tehnologija garantira da Vam slušalice nikada, ali baš nikada, neće ispasti iz uha, koliko god naporna i zahtjevna Vaša fizička aktivnost bila.


FLEXSOFT® TECHNOLOGY
Flexsoft tehnologija jamči dugotrajnu udobnost. Yurbuds slušalice Vam nikada neće povrijediti uho, zahvaljujući ergonomskom dizajnu koji izbjegava živčane završetke u uhu. Fleksibilan silikon čini slušalice izrazito mekanim i udobnim, stoga ih možete nositi satima.

SWEAT PROOF
Dizajnirane za aktivne i rekreativne sportaše, Yurbuds slušalice otporne su na znoj, vodu i kišu, omogućavajući tako korisnicima trening snažnog intentiteta i po nepovoljnim vremenskim uvjetima.


ALLOWS AMBIENT SOUND
Kako biste uvijek bili svjesni svoje okoline, slušalice su dizajnirane tako da ne blokiraju vanjsku buku, što je naročito važno za sportaše koji treniraju na otvorenome, koko bi mogli čuti što se oko njih zbiva.
 


Novi Yurbuds modeli slušalica podržavaju visokokvalitetan JBL zvuk, nude patentirati ergonomski dizajn i Quik ClikTM Tangle-Free magnete za jednostavno spremanje, kada se ne koriste. Skuplji modeli imaju ugrađen mikrofon, mogućnost biranja zapisa, regulaciju jakosti zvuka i zvučno upravljanje Apple® uređajima.
 
Pogledajte kompletnu ponudu Yurbuds slušalica    
Za sve dodatne informacije, kupnju, rezervacije & narudžbe, molimo da nas kontaktirate.
 


 

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: