Onkyo A-9010 - novo integrirano stereo pojačalo

24. travnja 2015., pregleda: 1270, komentara 0, Ocjena (3) korisnika:

Stigao nam je Onkyo A-9010, novo fleksibilno integrirano stereo pojačalo koje, uz pristupačnu cijenu, sadrži WRAT tehnologiju (Wide Range Amp Technology) i širok spektar mogućnosti.
 
 
Naručite odmah,
uz besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku!
 
Započnite kupnju!

 
 
 

Onkyo, svjetski poznati proizvođač visokokvalitetne Hi-Fi opreme i kućnih kina, na tržište je plasirao A-9010, integrirano stereo pojačalo, koje bez naprezanja postiže snagu od 44 W po kanalu i, po prvi puta kod modela ovog cjenovnog razreda, sadrži dva digitalna ulaza i visokokvalitetni Wolfson WM8718 DAC, čime se omogućava priključivanje CD reproduktora, televizora i drugih digitalnih uređaja za uživanje u visokoj kvaliteti zvuka koju samo zasebno pojačalo može pružiti.

Koaksijalni ulaz pak podržava rezoluciju ulaznog signala do 192 kHz u 24-bita (optički 94 kHz u 24-bita) što otvara mogućnost za kvalitetnu reprodukciju glazbe s računala.

Kako se broj prodanih gramofonskih iz godine u godinu povećava, Onkyo je u ovaj uređaj ugradio i MM phono equalizer, phono ulaze i terminal za uzemljenje gramofonskog priključka. S dva digitalna i pet analognih ulaza, korisnici na Onyko A-9010 mogu priključiti gotovo bilo koji uređaj, što je fleksibilnost koju modeli niže cjenovne kategorije ne pružaju često, a dostupan je u crnoj i srebrnoj boji.

 Naručite odmah,
uz besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku!
 
Započnite kupnju!


Javite nam se za sve dodatne informacije!
Naše stručno osoblje rado će Vas savjetovati i pomoći Vam pri odabiru i kupnji!  
   

 

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: