Onkyo cilja na kinofile sa svojim novim high-end Blu-ray playerom

19. srpnja 2011., pregleda: 343, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:


 Onkyo je najavio izdavanje novih high-end Blu-ray playera, BD-SP809. Najavljen, u zapadnoj europi, za kolovoz biti će dostupan u dvije boje; crnoj i srebrnoj, te će mu se cijena kretati oko 500£. 

Osim 3D Blu-ray reprodukcije, podržava sve glavne vrste optičkih medija uključujući i formate DviX HD, MP3 i WMA, a sadrži i USB priključak koji omogučava puštanje audio i video datoteka sa vanjskih diskova. Povrh svega toga , player ima mogučnost streaminga videa, glazbe i fotografija sa DLNA 1.5-certified media servera.

Deinterlancing, smanjenje šuma i upscaling video izvora vrši se od strane integrirane Qdeo tehnologije od Marvell-a, dok upotreba dva HDMI izlaza omogučava korisnicima jednostavno prebacivanje između dva zasebna zaslona – TV za svakodnevno gledanje, a projektor za kino večeri.


Kao što je i očekvano, BD-SP809 podržava i DTS-HD Master Audio i DolbymTrueHD lossless audio formate. Onkyo tvrdi da  je integritet tih audio formata sačuvan zahvaljujući visokoj kvaliteti izrade (player teži više od 6kg) koja uključuje zasebne blokove za audio i video sklopove, 19mm pitch, pozlaćeni analogni audio izlazi i gornji poklopac koji smanjuje vibracije.

Sve u svemu DB-SP809 je impresivna komponenta, iako je još tek treba isprobati kada izađe na tržište.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: