Onkyo predstavio prvi THX I/S Plus Certified sustav za kućno kino - HT-S9300THX

29. srpnja 2010., pregleda: 868, komentara 0, Ocjena (6) korisnika:

Onkyo, svjetski poznati proizvođač kvalitetne home entertainment opreme, prvi je proizvođač na svijetu koji je predstavio sustav za kućno kino sa THX I/S certifikatom. Ovakav tip sustava koji u jednoj kutiji donosi sve što je potrebno za kvalitetno kućno kino, poznatiji kao "home theater in a box" ili HTiB sastoji se od sedam zvučnika, jednog subwoofera za reprodukciju niskih tonova i audio-video receivera koji je u potpunosti kompatibilan sa posljednjim HD video playerima i video zaslonima, uključujući i posljednju 3D tehnologiju.

Onkyo HT-S9300THX receiver sastoji se od četiri 3D-Ready HDMI 1.4a ulaza za spajanje na nove audio/video izvore signala te bilo koji izvor video signala može podići na 1080p HDMI rezoluciju. Receiver uključuje i Dolby & DTS HD obradu zvuka uz koju je gubitak signala sveden na minimum, Dolby ProLogic Iiz obradu kanala te brojne druge visokokvalitetne značajke za obradu zvuka (THX, Audyssey, Onkyo).

PR direktor THX-a, Graham McKenna, tvrdi kako je Onkyov  HT-S9300THX namijenjen filmofilima i zaljubljenicima u računalne igrice kojima je vrhunski višekanalni zvuk od izrazite važnosti.


Onkyo je za svoj novi receiver dobio THX I/S certifikat na osnovi THX-ovog neovisnog ispitivanja kombiniranih audio performansi receivera, zvučnika i snažnog 12-inčnog subwoofera. Posebno dizajnirani prednji zvučnici koriste THX-ovo dual-woofer polje kako bi optimizirali zvučno polje za prezentaciju blisku najboljim THX kino dvoranama. Sustav uključuje THX-ove postavke za slušanje glazbe, gledanje filmova ili igranje igrica (THX Surround EX™)  i THX Loudness Plus™ - naprednu tehnologiju koja održava kvalitetu i jasnoću zvuka čak i pri vrlo niskim razinama jačine zvuka. 

Užitak za sve zaljubljenike u vrhunsku tehnologiju kućnih kina Onkyo HT-S9300THX predstavlja novu razinu i istinski užitak za osjetila. Čini se kako su tvorci ovog receivera mislili na sve pa su dodali mogućnost spajanja nastavka s UP-A1 ulazom za iPod/iPhone i UP-HT1 HD radio modul te druge zanimljive dodatke.

Na tržištu se očekuje za koji dan, a početna preporučena cijena iznosi 1099 USD ili otprilike 6150 HRK.

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: