Online plaćanje


T-com PayWay Pored virmanskog i kreditnog plaćanja AVmax trgovina nudi i online plaćanje kreditnim karticama. Prilikom izrade ponude za način plaćanja trebate odabrati 'kartično plaćanje' te će se nakon izrade ponude pojaviti link koji će vas usmjeriti na zaštićeni server (T-com, PayWay) gdje možete platiti karticama. Podatke sa kreditnih kartica ne čuvamo niti im imamo pristup. 

Nalog za naplatu kartice dajemo tek kad roba krene na isporuku.

AmericanExpress American 1-6 rata (za iznose iznad 500,00Kn)
MasterCard MasterCard jednokratno
Visa Visa jednokratno
Diners Diners jednokratno
Maestro Maestro jednokratno


*napomena: AMEX kartice koje nisu izdane u RH ne mogu plaćati na rate

T-Com se brine o tajnosti i sigurnosti Vaših podataka prilikom autorizacije kreditnih kartica. Sigurnost podataka na ovim stranicama osigurana je korištenjem Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka.

Razmjena osjetljivih podatka (npr. brojevi kartica) između T-Com Pay Way sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup na Internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa, korištenjem ISO 8583 protokola. T-Com u potpunosti onemogućava pristup podacima za koje sudionici u procesu kupovine nisu ovlašteni.


  Jamstvo sigurne kupnje   mastercard secure code   verified by visa   diners online placanje