Optoma HD20 najbolji izbor pri kupnji kućnog projektora

31. svibnja 2010., pregleda: 930, komentara 0, Ocjena (4) korisnika:

Prema najposjećenijem svjetskom vodiču za kupovinu kućnih audio video uređaja, What Hi-Fi? Sound & Vision, Optomin projektor za kućna kina HD20 nagrađen je sa 4 zvjezdice i naveden kao preporuka pri kupnji pojektora za kućno kino. Opisan je kao najpovoljniji u svojoj klasi, kompaktan i portabilan projektor ugodan oku kojeg bez problema možete postaviti na stol ispred sebe ne nagrđujući prostor. 

Optoma HD20 je projektor DLP tehnologije sa 1920 x 1080 Full HD rezolucijom. Jakost svjetlosti od 1700 ANSI lumena i kontrast od 5000:1 jamči kvalitetan prikaz tamnih nijansi i oštrinu kakvu je teško usporediti sa drugim proizvodima iste klase i cijene. Vijek trajanja lampe procijenjen je na 3000 sati pri ekonomičnim postavkama. Stvara iznimno malu buku od 29db i težak je svega 3,1kg.

Na našoj online trgovini Optoma HD20  je od samog izlaska na tržište istaknut kao preporuka te je dostupan za isporuku po cijeni od 9,231.00kn s uračunatim PDV-om.

Svim svojim partnerima i klijentima odobravamo količinske pupuste pri kupnji opreme. Posebne popuste ostvaruju edukacijske ustanove, udruge i neprofitne organizacije. Članovi naše online trgovine također ostvaruju pravo na popust.
Link do originalne recenzije What Hi-Fi? vodiča.
Tagovi - optoma - hd20 - what hi-fi

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: