Optoma NuForce audio uređaji ekskluzivno u AVmax-u!

26. svibnja 2015., pregleda: 1063, komentara 0, Ocjena (3) korisnika:Vrhunski NuForce audio uređaji, ponovno su dostupni u Hrvatskoj! Optoma, najpoznatiji proizvođač poslovnih i home cinema projektora na svijetu, početkom godine kupio je tvrtku NuForce, a sada su predstavili nove, visokokvalitetne HiFi komponente, prepoznatljivog minimalističnog dizajna i odličnih performansi.


NuForce je mlada tvrtka, osnovana 2005. godine, no predstavlja jednu od najuspješnijih audio tvrtki današnjice. Vizija im je pružiti audiofilima, profesionalcima, ali i sasvim prosječnim korisnicima zapanjujući zvuk i prekrasan, jednostavan dizajn po pristupačnim cijenama. Od samih početaka, tvrtka je zadobila povjerenje, odanost i strast potrošača, ali i brojna prizanja struke, redovito primajući nagrade i odlične recenzije za svoje uređaje.

Čvrsto predani proizvodnji audio uređaja vrhunskih karakteristika, najstrožih standarda kvalitete i vrijednosti svakog proizvoda, NuForce nastavlja iznimno uspješno poslovanje. Len Carlton, izvršni direktor Optome za Europu, spajanje tvrtki je komentirao: “Optoma je izgradila svoju reputaciju proizvodeći projektore visoke kvalitete. Širenje tvrtke u audio segment potrošačke elektronike, bio je logičan potez, čime vrhunskoj slici, dodajemo i vrhunski zvuk. Optoma se gotovo dva desetljeća nalazi na samom vrhu tehnoloških inovacija u video segmentu kućnog kina, stoga smo jako uzbuđeni što ćemo to iskustvo nadopuniti vrhunskim audio uređajima.“.NuForce je poznat po  čistom, minimalističkom dizajnu i funkcionalnosti, ali i vrhunskoj audio kvaliteti. Naglasak je digitalnom režimu rada većine uređaja, bez nepotrebnih dodataka, koji ne pridonose kvaliteti reprodukcije. Kako bi zvuk najviše kvalitete, postao dio svakodnevnog života korisnika, neprestano nadopunjuju svoju paletu proizvoda, podijeljenu u tri glavne kategorije: prijenosne, home stereo i home cinema komponente.Među home cinema uređajima, Optoma NuForce je predstavila AVP18, AV procesor/predpojačalo, te MCA18 i MCA20 višekanalna pojačala, koji se izvrsno nadopunjuju s nagrađivanim Optoma home cinema projektorima.

Home stereo proizvodi uključuju DDA120 integrirano digitalno pojačalo, zatim pojačalo za slušalice HA200, digitalno analogni konverter i pretpojačalo DAC80, bežični digitalno analogni konverter WDC200, izlazna stereo pojačala STA120 i STA200, te BTR100 i BTR1 Bluetooth prijemnike.Prijenosne komponente uključuju odličan, nagrađivan uDAC3, USB digitalni audio konverter i pojačalo za slušalice, High-End slušalice Primo8, te pristupačnije, visokokvalitetne modele slušalica NE750M i NE800M.Cjelokupnu Optoma NuForce ponudu i specifikacije, pogledajte na našem webshopu, na službenim web stranicama proizvođača ili u pdf katalogu.

Dio uređaja, već je izložen u našem showroomu (gdje smo?), a novi uređaji dostupni su uz prednarudžbu. Također, uređaji će se moći posuditi, uz probni rok, kako bismo našim kupcima omogućili isprobavanje komponenta u vlastitom domu i uz postojeći audio sustav.


Za sve dodatne informacije, narudžbe i termin prezentacije, molimo da nas kontaktirate.
Naše stručno osoblje rado će Vas savjetovati i pomoći Vam pri odabiru i kupnji!  
   


 

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: