Panasonicov 3D combo paket vraća plazma televizore na prijestolje

19. srpnja 2010., pregleda: 268, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:

Panasonic nam prije svih drugih marki proizvođača televizora jedini redovno dokazuje da kvalitetom i zadovoljstvom korisnika uvjerljivo zauzima prvo mjesto na tržištu 3D televizora. Panosonic potiho ali naporno radi na razvoju multiview codeca koji vrhunski Full HD 3D prikaz slike čine neupitnim, a njegova dobra vizija za pokretanje 3D televizora nove generacije također je neupitna.


Upravo zato, najava i dolazak prve Panasonicove kombinacije 3D plazma televizora, TX-P50VT20, i Blu-ray playera, DMP-BDT300, događaj je koji treba s oduševljenjem obilježiti.

TX-P50VT20 kao 2D televizor pozdravili su svi kritičari te ga pod zajedničkim nazivnikom opisali kao vrhunski televizor vrijedan svake hvale. Kao 3D televizor, također, nije nimalo razočarao. Prikaz slike uvjerljivo je bolji od svih konkurentskih LCD i LED televizora te je opravdano reći kako je užitak gledanja vrijedan svake kune uložene u Panasonicove ideje.

S lošije strane, treba istaknuti kako mnogi i nisu previše zadovoljni naočalama isporučenim u paketu. S vedrije strane, naočale su ipak individualna stvar i najmanje skup dio ovog paketa.

DMP-BDT300 Blu-ray player ne treba mnogo opisivati. Nije uzalud Panasonic upravo ovaj Full HD 3D Blu-ray player spojio s vrhunskom 3D plazmom za najbolji doživljaj kućnog kina.

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: