Pentax Optio WG-3 ili WG-10? Brzo odlučite, jer ljeto samo što nije počelo...

5. svibnja 2013., pregleda: 530, komentara 2, Ocjena (3) korisnika:Već odavno su nam stigli novi Pentax fotići WG-3, WG-3 GPS i povoljniji model WG-10, jeste li se odlučili koji od njih će Vas pratiti ovog ljeta? Niste? Onda požurite, jer ljeto samo što nije počelo!

Pentax Optio WG-3 je nasljednik izrazito popularnog prošlogodišnjeg modela WG-2, ali još jači, još izdržljiviji i još bolji! Vodootporan je do čak 14 metara dubine, otporan je na udarce i padove do 2 metra, prašinu i hladnoću do čak -10 stupnjeva. Ima širi otvor blende, mehanički sustav stabilizacije u tijelu, a može napraviti nevjerojatnih 10 slika u sekundi! 

Njegov 1/2.3'' CMOS senzor sa 16 Mega piksela jamči savršene fotografije, koje možete pregledati na velikom ekranu od 3''! Širokokutna leća sa 4 x optičkim zumom i malim neodoljivim LED lampicama za makro snimanje, pružaju potpuno novo iskustvo fotografiranja. Naravno, uza sve to, snima i odlične Full HD video snimke u 16:9 formatu. Može li čovjek poželjeti više od fotoaparata??

Dolazi u dvije boje - crnoj i narančastoj, a već sam izgled fotoaparata nam daje do znanja kako je zaista spreman na sve avanture!

Također postoji i GPS model (WG-3 GPS), koji još dodatno ima ugrađen dubinomjer, visinomjer i kompas, kako biste uvijek znali gdje se točno nalazite! WG-3 GPS raspoloživ je ljubičastoj i zelenoj boji.

WG-10 je "povoljnija varijatna" WG-3, s nešto slabijim performansama - vodootporan je do 10 metara dubine, otporan na padove do 1.5 metra, te je otporan na prašinu i hladnoću do -10 stupnjeva. Nudi 14 Mega piksela, 5 x optički zum i snimanje HD filmova. LCD ekran mu je nešto manji - 2.7'', ali LED lampice za makro snimanje, su naravno, ugrađene!

Pentax Optio W-10 raspoloživ je u crnoj i crvenoj boji. ...koji je Vaš favorit?

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate.


Komentiraj Komentari

Ukupno 2 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst:
Sigurnosni kod:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh Promijeni kod
Molimo prepisite sigurnosni kod sa slike.
Izravan link na ovaj tekst - 08 May 2013 u 11:32pm
Cijena je 1.496,00 kn.

Možete ih pogledati na sljedećim linkovima:
Crni - http://www.avmax.hr/fotoaparat-pentax-optio-wg10-black~proizvod_9687.html
Crveni - http://www.avmax.hr/fotoaparat-pentax-optio-wg10-red~proizvod_9688.html
Izravan link na ovaj tekst Bexks - 08 May 2013 u 7:36pm
Koliko košta WG-10?