PENTAX Q10 - sami dizajnirajte svoj fotoaparat !

6. ožujka 2013., pregleda: 392, komentara 0, Ocjena (3) korisnika:Oduvijek ste željeli fotoaparat u omiljenoj boji ili kombinaciji boja? Ovo je prilika kakvu ne smijete propustiti! Naime, Pentax je oduvijek bio jedinstven, no sada su nas zaista oduševili - fotoaparat Q10, koji ima mogućnost mijenjanja objektiva, možete sami dizajnirati u 100 raznih kombinacija boja! Da, dobro ste pročitali! Kako je to moguće, pitate se? Pozorno čitajte dalje...

Postupak je vrlo jednostavan:

1. Posjetite web stranicu http://www.pentax.eu/hr/q10-100-boja-konfigurator.html

2. Igrajte se, dizajnirajte i kombinirajte!

3. Kada složite omiljenu kombinciju boja, zapišite šifru boje i šifru artikla

4. Kontaktirajte nas ili nam pošaljte šifre

5. ...i Vaš fotoaparat iz snova stiže na Vašu kućnu adresu!

Pentax Q10 je novi model iz Q serije, koji nudi jednostavno fotografiranje u DSLR kvaliteti u dizajnerskom retro tijelu. Ima novi CMOS senzor s pozadinskim osvjetljenjem rezolucije 12 MP te novi, brži sustav autofokusa koji osiguravaju kvalitetne rezultate kod slikanja i snimanja. Filmove snima u full HD rezoluciji, 30 sličica u sekundi, a valja istaknuti vrlo korisne ugrađene sustave stabilizacije i čišćenja od nečistoća.

Za snimanje akcije brine se kontinuirano okidanje 5 slika u sekundi, pri najvećoj brzini od 1/8000 sekunde. Ima ugrađenu bljeskalicu, a postoji i opcija kupnje dodatnog optičkog tražila. Fotografije može pohraniti i u popularnom, “pravom fotografskom” RAW formatu. Za davanje posebnog izgleda vašim fotografijama, na raspolaganju su brojni filteri, a birate ih jednostavnim okretanjem kotačića.

3” LCD ekran omogućava ugodno pregledavanje fotografija, a također, možete birati između dodatnih 6 objektiva koji, uz uobičajene, uključuju i zabavne Toy Lens i Fish Eye!

Više detalja, cijenu i specifikacije, pogledajte ovdje.

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate!
 
Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: