Philips predstavio nove modele televizora

5. lipnja 2013., pregleda: 307, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:



Predstavljeni su i najnoviji modeli Philips televizora iz serija 5000, 6000, 7000 i 8000 koji dolaze na naše tržište u 2013. godini kao i njihova najnovija perjanica DesignLine 3D Smart LED TV. 

DesingLine seriju televizora predstavljat će dva modela dijagonale 46 i 55 inča, biti će dostupni samo kod premium Philips partnera i već bi se ovog ljeta mogli pojaviti u prodaji po maloprodajnoj cijeni od 14.999 kuna za 46 inčni model, odnosno 21.999 kuna za 55 inčni model. Iako će ovaj model privlačiti pažnju kupaca Philips je svjestan da će mu dobit donositi proizvodi iz serija 5000, 6000, 7000 i 8000. Svi navedeni modeli imaju rubno osvjetljenje panela, serija 8000 koristi aktivnu 3D tehnologiju dok ostali imaju pasivnu, televizori se mogu spojiti na internet i preko Smart TV sučelja pružiti dodatne sadržaje. Dugogodišnja specifičnost Philips televizora je patentirana Ambilight tehnologija koju tvrtka ove godine želi dodatno komunicirati prema kupcima kao jedinstven doživljaj gledanja televizora u kućnim uvjetima.

"Ova godina je za Philips, odnosno TP Vision godina Ambilighta. Izrazito sam zadovoljan da su kupci prepoznali prednosti Ambilight tehnologije koja je, osim u DesignLine, ugrađena u sve uređaje koje danas predstavljamo. Ambilight je jedinstvena Philipsova tehnologija koja povećava ekran tako što sa zadnje strane projicira svjetlosni sjaj na zid oko njegovog okvira. Funkcija Ambilight boju i svjetlinu automatski prilagođava slici na ekranu. Boja i svjetlost je zbog funkcije prilagođavanja na zidu uvijek savršena, bez obzira na boju zida. Rezultat je opušteno gledanje, bez napetosti u očima", istaknuo je Nikola Radman-Livaja, voditelj TP Vision predstavništva u Hrvatskoj i BiH te dodao da se 81% kupaca ponovo odlučuje na kupnju televizora s funkcijom Ambilight.



Našu ponudu Philips televizora pogledajte ovdje. Ukoliko neki model ne možete pronaći ili trebate dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: