Potpuno novi usporedi.hr ! Provjerite!

11. lipnja 2013., pregleda: 296, komentara 0, Ocjena (2) korisnika:
Nakon 5 godina postojanja, naš partnerski portal usporedi.hr (www.usporedi.hr) dobio je potpuno novi dizajn, novi algoritam uspoređivanja, brze i pregledne testove i ocjene za osamdeset posto uređaja prije kupnje. Tu je i mogućnost ocjenjivanja uređaja od strane korisnika. Portal prati najnovije svjetske vijesti i teme vezane uz mobilne uređaje, fotoaparate, ostale gadgete i aplikacije.

Ukupno osamdeset posto uređaja iz glavnih kategorija je testirano od stručnih recenzenata portala, kako bi korisnici dobili relevantne podatke o uređajima. Za jednostavniji prikaz svakom uređaju su dodijeljene ocijene, fotografije i video zapisi. Na temelju ocjena naših autora generira se i top lista uređaja, te u samo par klikova, korisnik može saznati koji su to najkvalitetniji fotoaparati ili pametni mobiteli na tržištu, u ovom trenutku.

„Prateći svjetske trendove, ali i usvajajući zahtjeve naših stalnih posjetitelja i partnera  napravili smo kvalitetne izmjene na web portalu. Želja nam je bila osuvremeniti pristup, ali prvenstveno učiniti što jednostavnijim pregled gadgeta na domaćem tržištu“, izjavio je Matko Pecotić, direktor i vlasnik portala usporedi.hr. „Važno nam je uspostaviti kvalitetni odnos s našim prodajnim partnerima, ali prije svega cilj je omogućiti posjetiteljima portala da njihova odluku pri kupnju bude zasnovana na pravovaljanim i provjerenim informacijama.“

Od 2007. do danas, usporedi.hr - specijalizirani site za tehnologiju i prijenosne gadgete, imao je više od 6 milijuna posjeta s preko 19 milijuna pregleda stranica. S novim, jednostavnim i preglednim web sučeljem korisniku je omogućeno da u samo minutu i pol odluči koji prijenosni gadget želi kupiti.


Naš komentar? Odličan! Svakako provjerite! www.usporedi.hr
Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: