Povrat robe


Zadovoljstvo kupaca nam je uvijek na prvom mjestu, te svim našim kupcima jamčimo vrhunsku kvalitetu usluge, stoga – ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom, vratite ga u roku od 14 dana, a mi Vam vraćamo novac!

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje dostavnom službom) može se vratiti u roku od najkasnije 14 dana od primitka robe, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži. Povrat mora biti unaprijed dogovoren, a trošak povrata odnosno dostave robe, snosi kupac.

Uz robu koja udovoljava povratu sredstava, obavezno mora biti priložen jamstveni list, kopija računa, te pisana obavijest o raskidu ugovora sa brojem računa na koji ćemo izvršiti povrat sredstava.

Povrat robe isključuje robu koja je korištena i/ili kojoj je vidljivo oštećena ambalaža. Ukoliko je ambalaža oštećena ili nedostaju neki dijelovi povrat robe će biti odbijen, a troškove transporta snosi kupac.  

Roba mora biti vraćena u neoštećenoj i originalnoj ambalaži, sa svim priloženim dokumentima i pripadajućom opremom.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka od 14 dana, i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (na AVR d.o.o., Radnička cesta 1a, 10000 Zagreb, Hrvatska), telefaksom na +385 1 3751 711 ili elektroničkom poštom na prodaja@avmax.hr, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte.

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate.