PREMIJERNO na AV Show 2013 - Optoma HD25e

15. listopada 2013., pregleda: 443, komentara 0, Ocjena (3) korisnika:Ovog vikenda (18.-20. listopada) na Audio Video Showu u hotelu Sheraton, pod pokroviteljstvom magazina HiFi media, osim mnoštva noviteta iz audio video svijeta, biti će premijerno predstavljen i trenutno najprodavaniji projektor za kućno kino i gaming - Optoma HD25e!

Riječ je o nasljedniku izrazito popularnog modela HD25, koji je više puta bio proglašen "best buy" projektorom, te ujedno "mlađem bratu" modela HD25-LV.

HD25e, osim već standardne Full HD 3D rezolucije, krasi ga 2800 ANSI lumena, s kontrastom od fenomenalnih 20 000:1, što ga čini idealnim za korištenje i pri dnevnom svijetlu, dok zbog najnovije DLP Dark Chip3 tehnologije i vrhunskog procesora slike, kvaliteta  reproducirane slike zaista oduzima dah!

Za prikaz 3D slike koristi novu 'Flicker Free' tehnologiju od 144Hz, također u Full HD rezoluciji, a u sam projektor je ugrađen audio preklopnik te zvučnik jačine 10W kako bi omogućio potpunu projekciju bez dodatnog audio sustava.

Da biste u potpunosti doživjeli 3D, potrebne su Vam Optoma 3D RF naočale ZF2100, a za bežični prikaz slike preporučuje se HDMI dongle, pomoću kojeg možete wireless "poslati" sliku s računala, DVD-a, BD reproduktora i sličnih uređaja na projektor.

Svakako dođite ovog vikenda na najveći audio video sajam u regiji i doživite iskustvo kućnog kina, kao nikada do sada!

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate!


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: