PREPORUČAMO: Zvučnici Dali Mentor MENUET

21. studenog 2012., pregleda: 1049, komentara 0, Ocjena (5) korisnika:Tijekom godina široko poznati zvučnik ROYAL MENUET je ispunio svoju zadaću - da uvjeri audiofilsku publiku da se zvučne performanse i visoke zvučne vrijednosti mogu ugraditi u kompaktni zvučnik. Više od 15 godina bio je jedan od najtraženijih zvučnika u cijeloj Dali ponudi, pa je došlo vrijeme da predstavimo njegovog nasljednika!

Novi MENUET MENTOR proizlazi iz visoko cijenjene MENTOR serije, a bit će referenca za postavljanje novih standarda zvuka i zvučnih performansi iz kompaktnog zvučnika. Konceptualno MENTOR MENUET je kompaktni bas refleks zvučnik dimenzija samo 25 x 15 x 13 cm. Iako je temeljen samo na 4,5 "bas driveru i 28 mm mekom visokotoncu ima ogromni zvučni potencijal. Poslušajte ove briljantne sićušne zvučnike - otkrit će vam veliku muzikalnost i mnogo čistog, toplog i dobro artikuliranog basa, otvoren i dinamičan srednjetonc i detaljne / hrskave visoke tonove.

4,5" bas driver je optimiziran pomoću zraka kako bi se postigla najbolja moguća veza između drvo/papir zvučne jedinice i kućišta od pravog drveta. Čak je i veličina otvora za driver u kućištu veća od normalne kako bi se optimizirali otvorenost i dinamički odziv. 28 mm visokotonac je u stanju krenuti i stati velikom brzinom i preciznošću zbog vrlo niske mase kupole i snažnog motora (kupola je oko 30% lakša od standardnih kupola a magnet u motornom sustavu je od najjačeg dostupnog neodimija ). Dali je dizajnirao drivere, velike konektore za kablove i kvalitetnu skretnicu za postizanje izvanrednih performanse iz tako kompaktnog zvučnika.

MENTOR MENUET je osmišljen da ponudi optimalne performanse bez obzira da li je pozicioniran u policu, montiran na zid ili na stalke. S dva unaprijed urezana otvora na stražnjem dijelu kućišta, on je spreman za laganu instalaciju na zidni nosač bez ikakvih komplikacija. Nosač je osmišljen tako da se osigura optimalni razmak između zida i bas refleks otvora.

Jednostavan i čist dizajn - čini Dali MENTOR MENUET jednostavnim za smještaj bilo gdje u kući. Alternativno, kombinirajte ih sa drugim zvučnicima u MENTOR seriji za visoke performanse stereo sistema ili sistema kućnog kina. U bilo kojem slučaju čeka vas izuzetno iskustvo!

Detalje i specifikacije možete pogledati ovdje.

Cjelokupnu ponudu Dali zvučnika možete pogledati ovdje.

Za sve dodatne informacije molimo da nas kontaktirate.
 

Izvor: http://www.bojezvuka.hr/

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: