Pretvorite svoj TV u pametni TV uz Smart TV Box LG ST600

25. siječnja 2012., pregleda: 3437, komentara 0, Ocjena (10) korisnika:


LG ST600 Smart Box
je maleni multimedijski player koji bilo koji HD televizor pretvara u pametni televizor (Smart TV) putem jednostavne HDMI veze. Napokon možete uživati u naprednim značajkama Smart TV-a kao što su usluge videa na zahtjev, LG Apps i potpuno pregledavanje interneta na zaslonu televizora, i to na vašem televizoru po povoljnoj cijeni. Ovo je najjednostavniji način da svoj televizor učinite pametnijim. ST600 je najpametniji i najpovoljniji način na koji svoj stari televizor možete učiniti pametnim!

Jednostavno korisničko sučelje/ upravljačka ploča - Lako i jednostavno za svakoga


LG razumije da je složenost neprijatelj zabave. Zato smo osmislili iznimno intuitivno korisničko sučelje, odnosno upravljačku ploču uz koju možete brzo i jednostavno upravljati opcijama zabave. Pregledavajte internetske stranice putem izbornika Premium Content, istražite mnoštvo aplikacija i izaberite svoj omiljen izbornik – sve s jednog zaslona. Upravljačka ploča glavni je izbornik LG-evih Smart TV-a i posebno je dizajnirana kako bi unaprijedila iskustvo korisnika, pružajući jednostavan pristup onome u čemu uživate.

LG Apps nudi obilje zabave - Život je pun zabave!

Uživajte u mnoštvu kvalitetnih lifestyle aplikacija i interaktivnih igara dizajniranih za pojedinačnu i obiteljsku zabavu. U trenu možete pristupiti dućanu putem zaslona i jednostavno preuzimati iz bogate ponude koja se sastoji od 200 različitih aplikacija u kategorijama kao što su igre, edukacija, zabava, životni stil te vijesti i informacije.

Premium Content - Jednim klikom do Premium Contenta

Iskusite kolekciju popularne zabave putem interneta uz naš izbornik Premium Content. Riječ je o naprednoj usluzi koja bira i kategorizira najpopularnije i najkorisnije sadržaje među brojnim aplikacijama.

Potpuno pregledavanje interneta - Surfajte internetom putem svog televizora!

Korisnici mogu pregledavati internet tijekom gledanja sadržaja na televizoru te lako pristupiti internetskom sadržaju uz intuitivno korisničko sučelje.

LG Remote

Kako biste iskusili četverosmjernu kontrolu i sjajne funkcije, vaš pametni telefon može zamijeniti daljinski upravljač televizora.

Smart Share za dijeljenje sadržaja - Uz Smart Share život jednostavno postaje pametniji

Bežično pristupite sadržaju pohranjenom na digitalnim uređajima – uključujući digitalne kamere, mobilne telefone, tablete i osobna računala – i prenesite ih na najveći zaslon u domu jednim klikom. Uz Smart Share više nema mnoštva kabela pa možete uživati u beskrajnom dijeljenju medijskih sadržaja putem DLNA protokola. Podržano je i povezivanje s vanjskim tvrdim diskovima i USB prijenosnom memorijom.

 


Detalje o Smart TV Box LG ST600 pogledajte ovdje.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: