Projektor Optoma UHD51

Šifra proizvoda: 38202, Ocjena (1) korisnika:
Projektor Optoma UHD51

UHD51
Projektor Optoma UHD51Projektor Optoma UHD51 Galerija slika
Cijena bez PDV: 8.220,00 kn
Cijena sa PDV: 10.275,00 kn
  1. 4K UHD rezolucija & podrška za HDR
  2. 2400 ANSI lumena snage i Rec.709 standard boja
  3. brojne konekcije za povezivanje
  4. jednostavna instalacija uz vertikalni pomak leće

Uronite u svijet Ultra HD rezolucije.UHD51 pruža vrhunsku kvalitetu kućne zabave uz impresivnu 4K kino kvalitetu. Filmski obožavatelji sada mogu uživati u izvrsnoj dubini boja, kristalno čistim detaljima i pjenušavim kontrastom za nevjerojatno umirujuće iskustvo.

S najnovijom tehnologijom i značajkama, stilski UHD51 ima kompatibilnost s visokom dinamikom (HDR), podrškom za HDCP 2.2 i uključuje integrirani zvučnik koji pruža snažan zvuk. Svijetle slike od 2400 lumena i jednostavno postavljanje znači da možete uživati u zaista velikom zaslonu zabave u svakom životnom prostoru.

Projektor Optoma UHD51, 4K rezolucija, podrška za HDR, Rec.709 standard boja, oštra grafika i jasan ispis teksta. Za projekcije gdje je kvalitetan prikaz detalja od izuzetne važnosti. Uključuje i BrilliantColor™ tehnologiju kako bi proizveo nevjerojatno svijetlu sliku sa savršeno uravnoteženim prirodnim bojama.

 

Rezolucija 4K UHD

S više od osam milijuna piksela, Ultra HD 4K rezolucija donosi četiri puta više detalja od Full HD, pružajući oštrije, životnije slike i bogatije boje. Doživite više!


Kompatibilan s HDR-om

Sposoban za primanje i prikaz HDR meta podataka, Optoma HDR kompatibilni projektori omogućuju vam da vidite daleko više detalja i teksture. Objekti izgledaju čvršći, životniji i dodatni detalji stvaraju veći osjećaj dubine, kao da gledate kroz prozor.


Amazing Colour tehnologija

'Amazing Colour' tehnologija pruža bolje performanse boja, za sve namjene - bilo da je riječ o projektorima za posao, obrazovanje ili kućnu zabavu. Kombinacija te napredne tehnologije, brojne postavke i značajke uređaja omogućuju korisnicima uživanje u dugotrajnim, pouzdanim, preciznim i visokokvalitetnim bojama za najvjerniji prikaz slike.


Vertikalni pomak leće

Pojednostavnite instalaciju i montažu projektora pomoću okomitog pomaka objektiva, što omogućuje širi raspon mogućnosti postavljanja projektora. To olakšava postavljanje projektora u prostoriji i omogućava širi raspon opcija veličine zaslona.


UltraDetail tehnologija

Ova tehnologija osigurava da se sve informacije sadržane na slici vjerno reproduciraju na zaslonu i pružaju zadivljujuću kristalno čistu, oštru sliku.


Colour Management System (CMS)

Prikazujte točne živopisne boje, za najbolji mogući dojam. Ova jedinstvena značajka pruža vam fleksibilnost da fino podešavanje postavki boja na Rec. 709 za optimalnu preciznost.


Ugrađeni zvučnici

Upotpunite doživljaj kućnog kina praktičnim, snažnim, ugrađenim zvučnicima. Ugrađeni zvučnici pružaju izuzetnu kvalitetu zvuka, stoga nema potrebe za dodatnim vanjskim zvučnicima i njihovim postavljanjem.


ISF modovi

Ova značajka omogućuje spremanje postavki kalibracije za dnevne i noćne načine rada, za najveće moguće iskustvo gledanja.

Full 3D

Optoma WU615T može prikazati istinski 3D sadržaj s gotovo bilo kojeg 3D izvora, uključujući i 3D Blu-ray player i najnovije generacije igraćih konzola.

USB napajanje

USB napajanje služi za napajanje HDMI dongle-ova.


24/7

Dizajniran za kontinuirani rad 24/7, samo dokazano pouzdane industrijske komponente za izradu projektora kako bi se osigurala vrhunska pouzdanost.

 


Detaljnije informacije na web stranicama proizvođača: Optoma

Dodatne informacije

Statistika
Proizvod je pregledan 4156 puta.
Projektor Optoma UHD51 je u prodaji od 11.6.2018..

Trebate još informacija?

 
 Proizvođač Optoma
 Tip kućno kino Pojasnjenje
 Tehnologija DLP lampa Pojasnjenje
 Rezolucija UHD (3840x2160) Pojasnjenje
 Jakost svjetla 2400 ANSI lumena Pojasnjenje
 Kontrast 500,000:1 Pojasnjenje
 Format slike 16:9 (native), 4:3 Pojasnjenje
 Keystone - Pojasnjenje
 Trajanje lampe 4000 (Bright), 10000 (Eco), 15000 (Dynamic) Pojasnjenje
 Throw ratio 1.21:1 - 1.59:1 Pojasnjenje
 Buka 25 dB
 Zvučnik 2 x 4 W  
 Izlazi Audio 3.5mm, S/PDIF, USB-A power 1.5A, 12V trigger  
 Ulazi 2 x HDMI 2.0, VGA (YPbPr/RGB), Audio 3.5mm, USB-A service, RS232, RJ45  
 Dimenzije                            392x118x281 mm  
 Težina 5,22 Kg  
 Jamstvo 2 godine (lampa 12 mjeseci)  
Usporedi specifikacije: Usporedi proizvod

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: