Projektor Optoma ZW300USTi

Šifra proizvoda: 38515, Ocjena (1) korisnika:
Projektor Optoma ZW300USTi

Projektor Optoma ZW300USTie
Projektor Optoma ZW300USTieProjektor Optoma ZW300USTie Galerija slika
Cijena bez PDV: 15.800,00 kn
Cijena sa PDV: 19.750,00 kn
  1. Laser projektor, WXGA rezolucija, režim rada 24/7, 10W zvučnik
  2. Ultra širokokutna leća, dijagonala od 100'' s udaljenosti od 50 cm
  3. Interaktivno rješenje -implementirana TouchBeam interaktivna tehnologija
  4. Lampa jakosti od 3500 ANSI lumena, kontrast od 100,000:1
  5. 20.000 sati besprijekornog rada

Projektor Optoma ZW300USTi, interaktivno rješenje sa implementiranom TouchBeam interaktivnom tehnologijom, ultraširokokutnom lećom, te laser – fosfornom tehnologijom kao izvorom svjetlosti za prikaz vrhunske slike. Idealan za učionice, predavaone ili sobe za sastanke. Nudi i prezentacije bez računala, zahvaljujući ugrađenom media player-u. WXGA rezolucija, jakost lampe od 3500 ANSI lumena, te superioran kontrast od 100,000:1.
24/7 režim rada. 

TouchBeam interaktivna tehnologija
Sa implementiranom TouchBeam interaktivnom tehnologijom za prirodniji i interaktivniji način komunikacije. Pruža veći stupanj kontrole, točnosti i brzine te na nju ne utječe ambijentalno i dnevno svjetlo u prostoriji. Uz njega u tren pretvorite zid ili već postojeću standardnu bijelu ploču u interaktivnu radnu površinu po kojoj je omogućen rad više korisnika istovremeno, dodirom prsta ili pomoću interaktivne olovke. Olakšava crtanje, obilježavanje, zoom i okretanje procijirane slike. A također je moguće otvoriti dokumente ili web preglednike, te interakciju sa sadržajem bez potrebe za računalom.

Ultraširokokutna leća
Dolazi sa ultra širokokutnom lećom, omjer bacanja : 0.27 : 1. Omogućuje korisniku postavljanje projektora vrlo blizu zida ili projekcijskog platna, čime se u potpunosti reducira pojava sjene od predavača. Slika dijagonale od 100'' s udaljenosti od samo 50 cm od mjesta projiciranja.

DuraCore laser
Vodeći životni vijek na tržištu koji se postiže novom DuraCore tehnologijom proizvođača Optome, implementiranim naprednim tehnikama laserske diode za hlađenje, te inovativnim dizajnom otpornim na prašinu. Životni vijek od 20000 radnih sati.

Wireless prezentacije
Prezentirajte potpuno bežično uz besplatnu aplikaciju EZ View i opcionalan wireless USB adapter HDCast Pro. Aplikacija je dostupna na Android, iOS, Windows i Mac računalima, a omogućuje bežično dijeljenje video zapisa, fotografija i dokumenata.

Prezentacije bez računala
Prikažite prezentacije izravno s projektora, bez potrebe za laptopom ili računalom, zahvaljujući ugrađenom media player-u. Jednostavno kopirajte svoje dokumente, fotografije, te video zapise na USB memoriju, SD karticu ili micro SD karticu (ovisno o ulazima na projektoru) i prikažite ih odmah na velikom zaslonu!

USB napajanje
USB napajanje služi za napajanje HDMI dongle-ova, poput Google Chromecast, Optoma HD Cast Pro ili mobilnih uređaja.

Ugrađen zvučnik
Upotpunite doživljaj praktičnim, snažnim, ugrađenim zvučnikom od 16W. Ugrađeni zvučnik pruža izuzetnu kvalitetu zvuka, stoga nema potrebe za dodatnim vanjskim zvučnicima i njihovim postavljanjem.

24/7
Svi ProScene modeli projektora dizajnirani su za kontinuirani rad 24/7. Samo dokazano pouzdane industrijske komponente za izradu projektora kako bi se osigurala vrhunska pouzdanost.

Amazing Colour tehnologija
'Amazing Colour' tehnologija pruža bolje performanse boja, za sve namjene - bilo da je riječ o projektorima za posao, obrazovanje ili kućnu zabavu. Kombinacija te napredne tehnologije, brojne postavke i značajke uređaja omogućuju korisnicima uživanje u dugotrajnim, pouzdanim, preciznim i visokokvalitetnim bojama za najvjerniji prikaz slike. Pročitajte više...

Superioran kontrast
Superioran kontrast omogućuje fantastičnu sliku. U usporedbi s konkurentskom tehnologijom, Optoma DLP projektori omogućuju vam svjetlije bjeline i iznimno bogate crne, pa slike postaju žive a tekst se čini kristalno jasan - idealno za poslovne i obrazovne aplikacije.

Full 3D
Optoma ZW300USTie može prikazati istinski 3D sadržaj s gotovo bilo kojeg 3D izvora, uključujući i 3D Blu-ray player i najnovije generacije igraćih konzola.

Direct power on
Izravno paljenje projektora automatski pokreće projektor kada se priključi napajanje.

Direct power off
Izravno isključenje projektora. Projektor isključite odmah, bez potrebe za prethodnim hlađenjem projektora. Također projektor će se
automatski isključiti ukoliko napajanje više nije priključeno.

Eco+
Eco+ tehnologija objedinjuje visok kontrast, produžen životni vijek lampe i značajke za uštedu energije, koje se koriste prilikom uštede i smanjenja potrošnje električne energije.

Ušteda energije
Posebno dizajnirani načini rada lampe, omogućuju uštedu energije do čak 70%. Svaki od tih načina rada ima i pozitivne učinke na životni vijek lampe, smanjujući tako troškove održavanja projektora.

Eco AV mute značajka
Za zatamnjenje slike ukoliko više nije potrebna. Pridonosi uštedi energije.

Brzo paljenje
Ova značajka omogućuje projektoru instant paljenje i pokretanje, u slučaju da je nehotično ugašen tijekom prezentacije.

Auto power off
Često se događa da projektor ostane upaljen i kada se više ne koristi. Kako bi smanjili potrošnju enerije , ova značajka će sama ugastiti projektor ako nema priključenog izvora poput računala, nakon određenog vremena koje ćete sami postaviti.

Projektor nudi i mrežnu kontrolu, sustav Crestron, AMX, Telnet, PJ-Link, LAN i RS232 kontrola, te Crestron RoomView® softver koji se može koristiti za uključivanje i isključivanje projektora, praćenje, upravljanje i nadzor nad čak 250 projektora u isto vrijeme s bilo kojeg računala. Također projektor ima 12V trigger za automatsko spuštanje platnaDetaljnije informacije na web stranicama proizvođača: Optoma


Statistika
Proizvod je pregledan 178 puta.
Projektor Optoma ZW300USTi je u prodaji od 6.11.2018..

Trebate još informacija?

 
 Proizvođač Optoma
 Tip laser, ultra širokokutni, interaktivni Pojasnjenje
 Tehnologija DLP DC3 Pojasnjenje
 Rezolucija WXGA (1280x800) Pojasnjenje
 Jakost svjetla 3500 ANSI lumena Pojasnjenje
 Kontrast 100000:1 Pojasnjenje
 Format slike 16:10 (Native) 4:3, 16:9 Pojasnjenje
 Keystone Vertikalni ±15° Pojasnjenje
 Trajanje lampe 20000 sati Pojasnjenje
 Throw ratio da Pojasnjenje
 Buka 30 dB
 Zvučnik 10 W  
 Izlazi VGA shared with VGA2, Audio 3.5mm, USB-A power 2A, 12V trigger  
 Ulazi 2xHDMI, 2xVGA, Composite video, Audio 3.5mm, Audio RCA, RS232, RJ45, mini USB service, USB-A wireless  
 Dimenzije                            382x124x310 mm  
 Težina 5,5 Kg  
 Jamstvo 5 god (12000 h na izvor svjetla), 3 god uređaj  
Usporedi specifikacije: Usporedi proizvod

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: