Q Acoustics - najbolji pristupačni zvučnici na svijetu!

10. studenog 2013., pregleda: 3159, komentara 0, Ocjena (15) korisnika:Q Acoustics je britanska tvrtka osnovana 2006. godine s jednim ciljem - projektirati, proizvesti i prodati atraktivne zvučnike vrhunskih performansi po cijeni koja se prije činila - nemogućom. I to im zaista polazi za rukom!

Kako i sam proizvođač tvrdi, to nisu najbolji zvučnici na svijetu pod svaku cijenu, ali su definitivno best-buy zvučnici, dakle, apsolutno najbolje što možete dobiti za uloženi novac. Da bi ostvarili svoju misiju, Q Acoustics okuplja svjetski tim vrhunskih stučnjaka na području zvuka.

Rezultati govore sami za sebe - Q Acoustics dobitnici su brojnih prestižnih nagrada i priznanja, kako od stručnjaka, tako i od potrošaća, a redovito se njihovi zvučnici u recenzijama ocijenjuju vrlo viskom ocjenama. Jedno je sigurno, Q Acoustics donose u Vaš dom puno kvalitetniji zvuk nego što biste obično očekivali, po vrlo povoljnoj cijeni.

Nedavno održani What HiFi? Awards 2013. proglasio ih je uvjerljivim pobjednicima u čak pet prestižnih kategorija. Time su još jednom dokazali svoju kvalitetu i doslovno pomeli konkurenciju:

1. Concept 20 pobijedio je u kategoriji najboljeg stereo zvučnika od £200 do £400

2. Q2020i najbolji stereo zvučnik do £200

3. Q2050i najbolji podni zvučnici u kategoriji od £400 do £800

4. Q2000i je najbolji komplet zvučnika u kategoriji do £700

5. Q7000i je proglašen best style speaker package od £700 do £1,000

Sve nagrade, recenzije i priznanja Q Acoustics zvučnika pogledajte ovdje.

Jedno je sigurno - ukoliko tražite kvalitetu po pristupačnoj cijeni - ne tražite dalje!

Kompletnu Q Acoustics ponudu pogledajte ovdje.

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: