Razmazite sva svoja osjetila....i svoj dnevni boravak!

18. rujna 2011., pregleda: 530, komentara 0, Ocjena (7) korisnika:

Kompaktna i praktička, u 10 raznih boja, ova muzička linija će vas oboriti s nogu kvalitetom zvuka, izgledom i snagom. A najbolje od svega: na vrhu joj se nalazi iPhone/iPod dock!

Zabavan i šaren izgled je samo dio iznenađenja koje skriva Yamaha MCR 040 muzička linija. A budući da ima Yamahino digitalno pojačalo i YST tehnologiju, zvuk je puno bolji nego što bi bilo normalno očekivati ​​od mikro sustava.

Slušanje vaše omiljene glazbe nikada nije bilo tako jednostavno i zabavno: Yamaha MCR 040 posjeduje CD player, FM radio, USB i mini jack ulaz  za prijenosne audio uređaje, te iPhone/iPod dock na vrhu, koji možete kontrolirati s praktičnim daljinskim upravljačem veličine kartice. A vaš iPhone/iPod će se puniti čak i u "standby" modu.

Yamahina tehnologija također objedinjuje i primjenu specijalne pjenaste gume koja pruža izvrsnu izolaciju vibracija na zvučniku. Za MCR 040 u Yamahi kažu da je "jednostavan za korištenje, ugodan na dodir, zabavan za gledanje i izvrstan za slušanje". I stvarno su u pravu!

Zato iskoristite ovu akcijsku ponudu i nabavite svoju muzičku liniju Yamaha MCR 040 što prije! Za detalje kliknite ovdje.


 ...a koja boja je vaša boja?

 


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: