Rock Out Loud: luda akcija JBL zvučnika Studio 5!

10. rujna 2013., pregleda: 662, komentara 0, Ocjena (0) korisnika:Postavljajući visoki standard za realističan, studijski zvuk punog spektra, ova sofisticirana obitelj JBL zvučnika, stvorila je dinamičan, pristupačan i elegantan dizajn koji se savršeno uklapa u svaku prostoriju!

Iskoristite veeeliko jesensko sniženje i pretvorite svoj dom u vlastiti koncertni prostor ili pak nevjerojatnu filmsku avanturu, te hladne, tmurne zimske dane dočekajte spremni! Doživite zvuk kao nikada do sada, uz lude popuste na sljedeće modele:

Studio 530

Zvučnici JBL Studio 530 su bookshelf zvučnici vrlo visoke kvalitete. Imaju Bi-Radial HF kompresijski visokotonac i PolyPlas zvučnik, a cijeli sustav je sinkroniziran s Symmetrical Field Geometry sustavom za savršeno rasprostranjen zvuk.
Dostupni u Black i Brown Cherry varijanti.


Studio 580

Zvučnici JBL Studio 580 su samostojeći stereo zvučnici Studio 5 serije s 2 PolyPlas zvučnika niskog tona i Bi-Radial HF kompresijskog visokotonca. Imaju širok spektar frekvencija koje mogu reproducirati pa vam garantiraju užitak u kvaliteti zvuka.
Dostupni u Black i Brown Cherry varijanti.


Studio 590

JBL Studio 590 podna zvučna kutija predstavlja kombinaciju kompresijskog VF zvučnika od 25 mm (1”) i Bi-Radial® trube s dva bas zvučnika od 200 mm (8”) sa simetričnom geometrijom polja (SFG) na lijevanom okviru što omogućuje performanse kao u stvarnosti. Idealne za glazbene i filmske sustave, podne zvučne kutije Studio 590 snažne su, precizne i stilizirane te izražavaju nadmoć u bilo kojem okruženju za slušanje.
Dostupni u Black i Brown Cherry varijanti.


Studio 520C

JBL Studio 520C predstavlja kombinaciju kompresijskog VF zvučnika od 25 mm i Bi-Radial® trube s dva bas zvučnika od 100 mm sa simetričnom geometrijom polja za kristalno jasne dijaloge i zvučne efekte s realnom dinamikom i točnim mjerama što omogućuje performanse vrlo bliske stvarnosti. Projektiran i glasu prilagođen drugim zvučnicima iz serije JBL Studio 5, Studio 520C zvučnik za srednje kanale snažan je i precizan te stiliziran za izražavanje nadmoći u bilo kojem okruženju za slušanje.
Dostupni u Black i Brown Cherry varijanti.


SUB 550

JBL SUB 550 je aktivni subwoofer snage 500 W max / 300 W RMS. Odličan dodatak vašem hi-fi sustavu. Snažan PolyPlas woofer s FreeFlow™ sustavom koji će vam zatresti zidove, a pri tome još ima odličan i moderan dizajn.
Dostupan u Black i Brown Cherry varijanti.

 

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate!


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: