Samsung predstavio 3D Tv dijagonale 32

2. svibnja 2011., pregleda: 378

3D užitak za svačiji džep

Korejski elekronički gigant Samsung objavio je ovih dana kako će svoju ponudu 3D SmartTV televizora obogatiti novim modelom D6350 dijagonale 32". Na ovaj način Samsung pokušava približiti 3D tehnologiju većem broju korisnika, jer su modeli koji su do sada bili u ponudi (Samsung D6400 - D8000), osjetno veći pa su samim time i cijene ovih uređaja bile nedustupne većem broju ljudi. Ovo će smanjenje dimenzija pružiti priliku ljudima koji nemaju novaca ili mjesta za kupnju većeg, 40" modela, da uživaju u 3D tehnologiji. Samsung D6350 3D SmartTv dizajniran je kako bi korisniku pružio potpuni 3D užitak ali u kompaktnijoj verziji i uz prihvatljiviju cijenu.

Samsung D6350 3D SmartTV

Samsung D6350 će, kao i ostali Samsungovi 3D SmartTV modeli, imati potpunu podršku za prebacivanje 2D signala u 3D, pa ćete sada moći čak i omiljenu sapunicu gledati u 3D verziji. Crystal black panel, 3D Hyper-real pogon, Smart-real motion, Full HD rezolucija i ostale najnovije tehnologije također su ugrađene u ovaj uređaj. Sve ovo omogućiti će smanjenje preklapanja signala, te spriječiti nastajanje glavobolje koju može prouzročiti gledanje 3D TV-a. Nadalje, ovaj će 3D televizor omogućiti nesmetano gledanje iz mnogo šireg rapona kutova, što je uvijek bio jedan od najvećih problema 3D tehnologije. U D6350 ugrađen je i Samsung Smart Hub s Bluetooth-om. Na ovom ćete svestranom uređaju moći uživati u druženju s prijateljim na socijalnim mrežama ili pak u puštanju glazbe s vašeg telefona. Ovo je uređaj dizajniran s istinskom namjerom da vam uštedi vrijeme i novac.

Ne sumnjamo da će se dva potpuno nova proizvoda odlično uklopiti u postojeću Samsungovu ponudu 3D uređaja, u kojoj je do sada najpopularniji bio Samsung D8000 s dijagonalom od 55". Jedini je problem što će novi modeli prvo biti ponuđeni na korejskom tržištu, a datum dolaska na ostala svjetska tržišta još se ne zna. Prema tome ostaje nam samo da se strpimo i nadamo de će Samsung odlučiti podijeliti svoje nove proizvode s ostatkom svijeta, a uvjerenja smo da nismo jedini koji bi htjeli manji i jeftiniji 3D prijamnik na tržištu.

Dok čekamo nove Samsungove modele na hrvatskom tržištu, provjerite što AVmax trenutno ima u ponudi 3D televizora.