Samsung Smart View aplikacija na Android Marketu pretvara Galaxy uređaje u TV

3. srpnja 2011., pregleda: 1938, komentara 0, Ocjena (5) korisnika:

Popularni Korejski proizvođač potrošačke elektronike Samsung predstavio je ovaj mjesec inovativnu aplikaciju Smart View koja omogućava korisnicima Smart TV-a pregledavanje sadržaja na njihovim Galaxy II smartphone uređajima, a uskoro će biti omogućena i podrška za Galaxy Tab 10.1 i Galaxy S.

Objavljena prošlog tjedna na Android marketu, Samsung Smart View aplikacija je potpuno besplatna a koristi Wi-Fi za povezivanje i prikaz slike sa Smart TV uređaja. Korisnici će moći gledati sadržaj bilo da je u pitanju standardni televizijski program, zapis sa Blu-Ray čitača, set top boxa, kamkordera ili nekog drugog ulaznog uređaja.


Smart View aplikacija omogućava gledanje različitog sadržaja od onoga koji se gleda na Smart TV-u, što daje kućanstvima sa više stanara ali samo jednim Smart TV-om više izbora. Dok netko gleda televizijski program na glavnom Smart TV-u drugi ukućani mogu gledati ostale sadržaje.

Samsungov brand manager Corrie Labuschagne izjavio je da Samsung koristi svo znanje i inovativne tehnologije kako bi proširili mogućnosti gledanja moderne televizije na smartphone i teblet uređaje. Elektronički div iz Seoul-a najavio je i daljni razvoj aplikacije te proširavanje njenih mogućnosti u budućnosti.

 

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: