Schiit Audio - domišljato ime za novog proizvođača audio pojačala

18. lipnja 2010., pregleda: 1012, komentara 0, Ocjena (3) korisnika:

Suočeni sve većim vrućinama i približavanjem sezone kiselih krastavaca za oko nam je ipak zapala zanimljivost o ulasku na tržište novog proizvođača audio pojačala za slušalice pomalo smiješnog naziva. Radi se o američkom proizvođaču koji je pokazao sasvim drugačiji smjer u načinu prezentacije i oglašavanja svoje tvrtke i imenom i sloganima koji su svakako drugačiji od konkurencije.

Naime, američki proizvođač Schiit Audio kampanju je započeo ozbiljnim izjavama kako se radi o ponosnom njemačkom nazivu za dugogodišnje inženjere koji su robovali u teutonskoj tvrđavi radeći na usavršavanju najboljih pojačala na svijetu. Iako bi na prvi pogled netko i mogao pomisliti da se možda uistinu radi o istinitoj priči pogledamo li njihovu web stranicu i slogane koje koriste, poput You aren't gonna believe this Schiit shvatit ćemo da se radi o domišljatom načinu iskakanja iz uobičajenih normi po kojima se provode promotivne kampanja i ozbiljnih naziva proizvoda kakve smo do sada imali priliku vidjeti.

Šalu na stranu, čini se da Schiit pojačala imaju samo smiješan i upečatljiv naziv. Modernog izgleda i kvalitetne izvedbe Schiit pojačala za sada se proizvode u dvije inačice. Asgard je tranzistorno pojačalo i kreće se po cijeni od 1,500 kuna te Valhala, cijevno, pojačalo koje se prodaje za 2,100 kuna.

Budući da ih još nemamo priliku čuti na našem tržištu ne možemo sa sigurnošću ustvrditi zvuče li Schiit pojačala upravo onako kako im ime govori.Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: