Sennheiser i Adidas: što slušate dok vježbate? www.5forsports.com dijeli vrijedne nagrade

28. srpnja 2010., pregleda: 296, komentara 0, Ocjena (0) korisnika:

Sennheiser i Adidas, kao rezultat nastavka uspješne suradnje, ovaj su tjedan pokrenuli novu web stranicu pod nazivom "5 For Sports" čiji je cilj saznati što sportaši diljem svijeta slušaju tijekom treninga. Kroz idućih pet mjeseci sportaši, i svi koji se tako osjećaju, moći će na portalu www.5-for-sports.com izabrati svojih omiljenih 5 pjesama koje slušaju dok vježbaju.

Svi korisnici koji se odluče na sudjelovanje u izboru najboljih pjesmi moći će osvojiti neku od 250 vrijednih nagrada kao i glavnu nagradu u obliku poklon bona za kupovinu sportske opreme u vrijednosti 5,555 Eura ili nešto više od 40,000 Kuna prema današnjem tečaju.

Web stranica www.5forsports.com nudi najpopularnije pjesme za trening, omogućava preslušavanje glazbenog izbora nekih od najpoznatijih sportaša svijeta i pronalazak najbolje pjesme za osobne treninge. Prema riječima Sennheiserovog brand managera Uwe Cremeringa dobra glazba ne samo da trening čini zabavnijim, nego je i izvrsna motivacija za što učinkovitiji trening. Dodao je kako im je želja napraviti platformu koja omogućuje sportskim fanovima diljem svijeta razmjenu najboljih pjesmi koje slušaju dok vježbaju.

Sennheiser i Adidas ovim potezom nastavljaju svoje aktivno sudjelovanje u razvoju idealne sportske audio opreme, odjeće i obuće, a plodove njihove suradnje pozdravili su brojni profesionalci poput Derrick Rosea, Jessice Enis, Marie Kirilenko, Nick Batuma i drugih.

Kako smo već ranije najavili Sennheiser i Adidas su početkom ove godine tržištu predstavili novu liniju sportskih slušalice namijenjenih sportskim aktivnostima u svim uvjetima, a od ovoga mjeseca moguće je nabaviti sportske slušalice prilagođene iPhoneu i drugim Apple proizvodima.

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: