Sennheiser iSerija - slušalice za smartphone i tablet uređaje

8. veljače 2012., pregleda: 1063, komentara 2, Ocjena (7) korisnika:Tržište smartphone i tablet uređaja razvija se i povećava svakim danom. Sve više nas u pokretu nosi barem jedan pametni uređaj, a oni u svakoj novoj inačici donose sve više mogućnosti. Zbog mnogo gigabajta ugrađenog prostora i podrške, većini glazbenih formata mp3/mp4 playeri, discmani i ostali reproduktori zvuka polagano prepuštaju svoje mjesto u našim džepovima svojoj “pametnijoj” mlađoj braći.

Nažalost, slušalicama koje se isporučuju uz uređaje ne posvećuje se toliko pažnje kao samim uređajima, zbog čega kvalitetom ne zadovoljavaju potrebe većeg broja korisnika. S druge strane, većina dostupnih slušalica višeg ranga nije optimizirana za upravljanje pametnim uređajima, zbog čega korisnici moraju birati što im je važnije i odreći se ponečeg.

Kao tvrtka koja je ima reputaciju nositelja inovacija i mjerila kvalitete u svijetu slušalica, Sennheiser se potrudio riješiti tu dilemu i ponuditi cjelovito iskustvo slušanja i korištenja svojom iSerijom. Makar je primarno rađena i optimizirana za Apple iPod, iPhone i iPad, bez poteškoća surađuje i s gotovo svim uređajima baziranim na Android i WP7 platformama.

Riječ je uglavnom o već dobro poznatim modelima “nadograđenim” novim mogućnostima, kako bi Vam uz standardno bogat stereo zvuk, udobnost korištenja i izolaciju buke pružili kristalno jasne pozive i mogućnost upotrebe sa svim Vašim uređajima.

Cijene ovdje predstavljenih modela kreću se u rasponu od 445,00 do 880,00 kn, a više modela, informacija i najsvježije cijene potražite na našim stranicama.

 MM 50i                                                                    
CX 880i    

                                                                          

 

 


 

CX 680i SportsHD 218i


 


Komentiraj Komentari

Ukupno 2 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst:
Sigurnosni kod:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh Promijeni kod
Molimo prepisite sigurnosni kod sa slike.
Izravan link na ovaj tekst Robert - 08 Feb 2012 u 3:22pm
slažem se
Izravan link na ovaj tekst zoky - 08 Feb 2012 u 3:21pm
CX880 su odlicne slušalice