Sennheiser je najavio novi model slušalica iz svoje Momentum serije!

7. srpnja 2013., pregleda: 304, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:Sennheiser je najavio novi model slušalica iz svoje Momentum serije, a ovaj put radi se o "on-ear" slušalicama, manjoj verziji proslavljenih "over-ear" Momentum slušalica. On-ear slušalice, kao i dosadašnji modeli iz Momentum serije, imaju ugrađen mikrofon i daljinski upravljač te su dizajnirane za rad s Appleovim iOS uređajima. Iako daljinski upravljač neće raditi s drugim uređajima, same slušalice su kompatibilne s bilo kojim uređajem.

Traka za glavu i jastučići prekriveni su Alcantara materijalom koji se koristi u vrhunskim automobilima i brodovima, a klizači za slušalice su izrađeni od brušenog nehrđajućeg čelika kako bi se postigao luksuzan izgled. Iz Sennheisera navode da je novi on-ear Momentum asortiman razvijen od strane tima međunarodnih stručnjaka za dizajn i pratitelja trendova, no unatoč naglasku na stil, u slušalice su ugrađeni vrlo kvalitetne zvučničke jedinice (impedancije 18 Ohma), koje daju bogatiji i detaljniji zvuk s blagim naglaskom na bas područje.

"Nove Momentum on-ear slušalice utjelovljuju urbani stil koji je usmjeren na visoke performanse i najfinije materijale - stilom i sadržajem. Momentum on-ear su savršen izbor za one koji traže vrhunsku kvalitetu i žele to izraziti kroz osobni stil.", izjavio je Katrin Huss, direktor odnosa s klijentima pri Sennheiseru.

Slušalice se proizvode u plavoj, rozoj, zelenoj i krem boji po cijeni od 170 funti. Kada će biti dostupne kod nas? Za sada još ne znamo...ali nadamo se - uskoro!


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: