Sennheiser MOMENTUM - kada ih jednom probate, više ih nećete htjeti skinuti!

28. studenog 2012., pregleda: 1165, komentara 0, Ocjena (4) korisnika:Sennheiser MOMENTUM  je novi model slušalica, predstavljen na IFA sajmu u Berlinu. Zatvorene slušalice retro dizajna s integriranim mikrofonom i portable torbicom, definitivno odskaču od svega što smo dosad vidjeli! Ne samo da imaju fantastičan dizajn, nego su napravljene od najkvalitetnijih materijala, pa Vam ni dugotrajnije slušanje neće stvarati neugodu, dapače, biti ćete oduševljeni!

MOMENTUM slušalice čine poznatu Sennheiser kvalitetu zvuka naprosto opipljivom, što se očituje u izboru najkvalitetnijih materijala pri izradi - korištenjem fine, gipke kože, koja dozvoljava našoj koži da diše.

Pružaju izvanredno bogat i detaljan stereo zvuk, te snažno blokiraju ambijentalnu buku, kako biste se u potpunosti mogli uživjeti u svijet omiljene glazbe.

Sa Sennheiser MOMENTUM slušalicama dobivate vrhunski zvuk i dizajn, mogućnost spajanja na sve vrste gadgeta, pogotovo na smartphone, a svi korisnici iOS- će imati dodatan kabel koji će im služiti za mikrofon i pametni sustav upravljanja. Vjerujte nam, kada ih jednom probate, više ih nećete htjeti skinuti!TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:
 

TIP zatvorene, dinamičke
FREKVENCIJSKI ODAZIV 16 - 22000 Hz
SPL 110 dB
IMPEDANCIJA 18 Ω
THD < 0.5 %
TEŽINA 190 gPogledajte promo video:

Dodatne informacije potražite ovdje, ili nas kontaktirajte!


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: